torstai 30. elokuuta 2012

Matka Omaniin

Moikka ihanat!
Mitä teille kuuluu? Alkaako oleen jo syksy fiilis? Aika on menny aivan hirveetä vauhtia eteenpäin... 
Tuntuu vaan niin hassulta kun oon ollu ensimmäistä kertaa kesän kokonaan pois Suomesta. En oo ollenkaan päässyt nauttiin Suomen kesästä ja siitä fiiliksestä. Ihan kun olisin ollut pois monta vuotta. Ei se oo vaan sama asia täälä nauttia auringosta ja kesästä kun Suomessa. Täälä et voi kesä aikaan istua terdellä tai hengata ulkona, kun on niin pirun kuuma. Samanlaista kesäfiilistä et täältä saa mitä Suomesta... En oo ees ollenkaan grillannu tänä kesänä. Ja mikä parasta kesäaikaan Suomessa ihmiset "herää"! Ihmiset on hyvällä tuulella, laittautuu kauniiks ja kuoriutuu sieltä paksujen vaatteiden alta... Kaikki näyttää virkeiltä! :) Ootteko huomannu saman ilmiön? Ihana Suomen kesä.. <3


Dubain ilta maisemaa. Tornit näyttää iltasin hienoilta kun ne valaistaan!

Eilen tuli ylläri visiitti Omanin puolelle. Kyseessä oli siis maasta poistuminen Omanin rajalle asti. Miksi jouduimme sinne lähteen oli kyseessä työviisumeiden hankkiminen, joten se edellytti Omaniin menoa. Reissu kestää sellaisen nelisen tuntia, mutta meillä se vähän venähti kun ei tiedetty oikein minne mennä. Leimat passiin Omanissa ja takas kohti Dubaita.


Vähän huono kuva kun otin sisältä autosta, kun ulkona sato vettä! Siis kuinka voikaan olla onnellinen kun vettä sataa? :D Pieni kuuro tuli ja loppu kun seinään matkalla Omaniin. Harvinaista täälä!

 

Illasta takaisin mentäessä Dubaihin päin otettiin pientä huikopalaa tien vierestä...
Omaniin ajaessa ei nähtävyyksiä pahemmin kattella. Tie on pitkä ja suora ja ympärillä on paljon hiekkaa ja hiekkakivi vuoria. Kameleita näkyy tienvieressä dyyneillä jos tarkasti katsoo.

Noi kuvat on niin pimeitä ja synkkiä... Pakko piristää parilla vaaleenpunasella... :))


Siis super söpöjä muffinsseja! Miten noita tehdään? Mää haluun iGlown avajaisiin söpöjä muffinsseja! 


Mickey Mouse cake! En oo ennen nähny... 


Ja siis tää on vaaleenpunasen pitsihärpäkeen unelma huone suoraan Barbi talosta! Sanokaa mitä sanotte, mutta mää ainakin fanitan tätä kuvaa. Iiihanan näköstä! 

Joo eiköhän siinä taas kaikkee tällä erää... :D

Moikka moii, ollaan kuulolla! 

-Iina-










6 kommenttia:

  1. Iina, sun blogi on aivan ihana. Tsemii busineksiin... <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos hienosta blogistasi! Olen kiinnostunut matkasta Dubaista Omaniin vuokra-autolla ja koittanut hakea tietoa siitä. Sen vuoksi löysin milenkiintoisen blogisi. Sanot, että matka rajalle kestää nelisen tuntia, tarkoitatko edestakaisin? Vai onko siinä mukana odotusaikaa jne.? osaatko arvioida mitä ajo Omanin rajalle kestää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiitos, kiva kuulla. :)
      Omanin rajalle kestää parisen tuntia. Kaupunkiin asti siitä kestää enemmän.. Kannattaa siis varata koko päivä aikaa. Muistakaa ottaa passit mukaan. Omanin puolelta löytyy hotelleja jos sinne haluaa yöksi jäädä. Hatta tietä kun menee Omaniin matkan varrelta löytyy luonnon altaita. Ite on oo viä päässy käymään mut menkää ihmeessä tsekkaan -> http://www.panoramio.com/photo/3319460
      Kivaa reissua! :)

      Poista
    2. kiitos vastauksesta, aiomme tosiaankin myös viipyä muutaman päivän Omanissa. Mitkä sun firman yhteystiedot on, jos vaikka tulisi hoitoon?

      Poista
    3. Jumeirah Lake Towers, Lake Terrace Tower, Gluster D, Promenade level.
      Lähellä JLT metroasemaa. iGlow numero on 044209667. Tuu poikkeen ihmeessä.. :)

      Poista