perjantai 3. elokuuta 2012

iFly pyörteissä

Moiikka! 
Soriii kaveriit kun en oo nyt ehtiny päivittään kuulumisia. 

Täälä on muutaman päivän aikana tapahtunu kaikenlaista. iGlown avaaminen on venähtänyt yhden paperin puuttumisen vuoksi, jota ylläri ei ole ennen tarvinnut. Kukaan ei tiedä mistään mitään ja kaikki yrittää laittaa tavalla tai toisella asiaa eteenpäin. Tää on tätä pyrokratiaa... Paikka on siis valmis kunhan annettaisiin lupa laittaa sähkö ja vesi päälle!

Aikaa on jäänyt "turrejen" viihdyttämiseen...
Mentiin tsekkaan Mirdif City Centerin iFly tuulituneli! Helmeeee! 



Tunnelissa pääsi laskuvarjohypyn fiiliksiin eli vauhtia maxsimissaan tuli 200km/h. Aluks katottiin videonpätkä käsimerkeistä, koska putkessa ei kuule puhetta. Putkeen kaveriks tuli opettaja, joten yksin sinne ei tarvinnut mennä. Haalari, kengät, lasit, korvatulpat ja kypärä päähän ja menoks!


Mua nauratti koko aika kun posket meni rutulle ja oikean asennon hakeminen vähän kesti... Vedin ympyrää putken sisällä ihan holtittomasti... :D Hintaa tälle lystille tuli 195 dirhamia (40€) ekakertalaisille ja 5min makso 365 dirhamia (75€).

Matkalla lentään poikettiin sellasessa paikassa jossa ei olla ennen käyty... Nimittäin uimahallissa. Uimahallin kalustoon kuuluu harjotusallas ja kilpa-altaat erikseen, sekä säädettävä lattian korkeus.
Tuli taas todistettua paikka jossa ei ole mitään järkeä. Tai siis tietysti on järkeä, mutta uimahalli keskellä ei mitään ja katsomoon mahtuu 15 000 katsojaa (Hartwall areenalle 13 500 katsojaa).
Niin ja siis päivässä käy uimareita 20-30 henkeä...




Sauna bongattu!

Matkalla napsastu Dubain siluetti illalla auringonlaskun aikaan.


Palaamisiin!

-Iina-











4 kommenttia:

  1. Toi uimastadikka on tosi magee. Siella oli uinnin MM-kisat joukukuussa 2010 jossa oli mukana Ryan Lochtet etc. Eipa siella varmaan muita tapahtumia ole ollut mutta suunnitteilla etta pitaisi kayda siella uimassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä valtavan kokonen paikka! Meidän lisäks siä oli viis henkilöö.. Lokakuussa on nyrkkeily matsit, joten altaiden päälle tulee lattia. Ilmanmuuta näkemisen arvoinen paikka! :) Kertamaksu uimaan oli muutaman kympin dirhameissa.

      Poista
  2. aika kallista toi lentäminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se mitään edullista ole, mutta sen arvoinen kokemus.. :)

      Poista