perjantai 10. elokuuta 2012

Blondi sen parempi

Mitä kuuluu kukkuluuruu?!

Tälläset päivän Bling LV löydöt, 
namskiiis... 





Ramadan jatkuu vielä todennäkösesti yli viikon verran. Sit saa palata taas normaaliin arkeen, jess. Voi syödä ja juoda avoimesti ja mikä parasta ravintolat ja kahvilat on normaalisti auki. Helpottaa elämistä kummasti, kun ei tarvi miettiä ravintoloiden aukioloaikoja ja veden saantia. 

Mulla iski hiustenpidennys kuume! Haluan takas pitkät blondit hiukset. <3 Leikkasin hiukset lyhyemmiks noin vuosi sitten ja otin pidennykset kokonaan pois. Nyt on pidetty riittävästi taukoa joten pakko saada pidennykset. :)


Tuli muuten kilometrejä käydä kampaajalla Tampereella asti Dubaista. Nyt on onneks apu lähellä, ei tarvi olla viiden sentin juurikasvulla enää... :)
Onko muut huomannu saman, et kesällä haluaa vaalentaa hiuksia ja kun mennään syksyä kohti haluaa tummempaa sävyä? Täälä taas kun aurinko paistaa ja kesä on koko aika haluaa hiuksiin muuten vaan piristystä. Ja tärkeintä on suojata hiukset auringolta! 


Kuva otettu Hollywood Boulevardilla ja silloin asiaan kuuluva Hollivuud tukka. ;) Kerran oon kokeillu tummempia hiuksia, mutta kyllä toi vaalee väri on se mun juttu. 
Olis siistiä taas lähtee käymään jenkkilässä! Koko paikka on niin vastapainoo Dubaihin. Jenkkilässä on rennompaa ja vapaampaa menoo. Amerikkalaiset ovat muslimit ovat niin vastakohdat toisilleen...

Ny nukkuun ennenkun sammun, moii moii!
t: Iiiina

Niii ja arvakkaa kuka tulee marraskuussa Dubaihin!? Ihan tohon meijän muutaman sadan metrin päähän...
Joutuu varmaan menee kattoo......
WoOop WoOOP














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti