sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sähköt toimii

Moikka ihanat!
Muistatteko viä lastenpiirretyn Aladdin&Jasminin? Missä taikamaton maassa ne asu? Oliko se Dubai? Muistaako Cee?! :D Löysin hauskan hiuskuvan, tää vois jopa toimia täälä. 


Eilen käytiin Marinassa, JBR walkilla pitkästä aikaa. Paikka pääsee unohtuun aina välillä, johtuen ruuhkista ja huonosta pysäköinti mahdollisuudesta. Kadulla on paljon erityylisiä ravintoloita, hotelleja ja vierestä löytyy yleinen biitsi. Mulle tulee aina mieleen JBR walkista, idyllinen ranskalainen kahvilakatu jossa ihmiset kävelee romanttisesti käsikädessä.


Liian kuuma oli kävellä korkkareilla mukulakivellä joten otettiin lennosta kadulla kulkeva "taxi". Taxi on siis golf auton tyylinen ja se kulkee vain JBR walkin kävelytiellä. 


Mentiin syömään Thymeen joka on espanialainen tapas paikka. Ihastuin sisustukseen ja ulkonäköön, meno oli rentoo ja ruoka hyvää. Syötiin buffetista ja tarjolla oli erilaisia makuja sekä paljon juutsoja.



Kokki valmisti oman mieleisen liha, kala, kana tai vihannes ruoan avotulessa olevassa uunissa. Jälkkärit olivat ihania ja suussa sulavia! Tarjolla oli myös marenkia jättikoossa.



Niin ja tänää ensimmäistä kertaa laitettiin valot päälle iGlowssa, jipiii! Tää tarkottaa siis sitä että sähköt toimii, kiitos DEWA! Mutta sitten...
Koitettiin toimiiko puhelin... Oho... Meillä on nyt sit toinen eri numero salonkiin! Ollaan painatettu  numero käyntikortteihin, mainoksiin jota ollaan jo jaettu ja näissä kaikissa on taas toinen numero...
Kuulemma pitäisi olla mahdollista että se sama "virallinen" numero pysyy ennallaan... Toivottavasti. 

Ihant kukat piristää aina uutta viikkoa.  :) 


Nyt unten maille! Kivaa uutta viikkoa! 

Pussss
-Iina-












2 kommenttia:

  1. Hahah, ne asu Arabiassa :D

    Mutta hei ihanaa että sähköt pelaa! Jos nyt viimein saisitte hommman pyöriin kunnolla. Tsemppiä ja haleja <3

    -C-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jotenkin tulit mieleen tosta... :D Joo toivotaat et nyt viimein! Soitellaan! Puss! <3

      Poista