tiistai 14. elokuuta 2012

Relax feeel

Helouuuu!
Keskiviikko ja pikku lauantai... Mites se muuten täälä menee? Viikko alkaa sunnuntaista ja torstaina alkaa viikonloppu. Perjantai on "pyhä" päivä, mutta kaikki paikat on silti auki. Launtaina tehdään normaalisti töitä riippuen millä alalla on.

Mitäs pidätte half moon lakkauksista? Mä jäin näihin koukkuun. Täälä naitä tehdään yllättävän paljon. Ens kerralla olis kulta mustat aika mageet. Lakkaus toimii hyvin kestolakkauksilla sekä normaalilla kynsilakalla. Kynnet näyttää mielestäni normaalia pidemmältä, mikä on hyvä juttu ainakin mulla koska omat kynnet eivät kasva.


Eilen sen tein... :D Napsuttelin valoja ja laitoin hanoista vettä tulemaan... JEAH! Eilen illalla toimi ilmastointikin, ollaan siivoiltu yli 40 asteen lämmössä... Alkaa olemaan siis paketti valmis! Nyt enään odotellaan loppuhyväksyntää, jonka jälkeen ovet avautuu ja kaikki on niiin lämpimästi tervetulleita!! <3


Otin rennosti aamun... Naama alko näyttään jo liian haamun valkoselta, joten pyhitin muutaman tunnin auringon otolle. 



Hitsi oli muuten kuuma, ei pysty ollaan montaa tuntia auringossa. Mua alko tuleen jo huono olo, mutta pakko oli nauttia siitä kun hiki virtas pitkin naamaa. Tässä mun selviytymispakkaus joka pitää sisällään: lätsän, kasvoille tarkoitetun 15 aurinkosuoja kertoimen, tanning oilia numero kahdeksaa, hyväksi todettua Davineksen tan maximizeria ja paaaaljon vettä! 


Nyt iGlowhun kiireen vilkkaa laittaa lisää paikkoja kuntoon! <3 <3 <3

Hali, pusi
-Iina-













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti