maanantai 20. elokuuta 2012

iGlow love

Moikka! 
Täälä on nyt muutamat päivät hurahtanut hirveetä vauhtia... En tiä mihin se aika menee. Ollaan menty paikasta toiseen ostaen puuttunieta tuotteita, välineitä, koukkuja, kippoja, porailtu seinään reikiä jne.. Illalla 12 aikaan ollaan lähdetty vasta kotiin päin.
Odotusaulaan en löydä nyt mistään sellasia tuoleja mitä haluan. Löysin aivan ihanat, mutta kangas ei miellyttänyt. Olin jo ostamassa tuoleja, ja viemässä niitä kankaan vaihtoon... 

Ensimmäiset päivät on myös mennyt miettiessä yleisiä asioita kuten työvuorolistoja, aukaisemista, sulkemista, tilitystä sekä miettien erinlaisia mainos ja tarjous juttuja. On tässä alussa kyllä hommaa, että saa koko paketin kunnolla toimiin ja että kaikki on tyytyväisiä. Oon ihan ihan innoissani iGlowsta tykkää facebookissa jo yli 600 henkilöa ja ollaan oltu auki vasta pari päivää! Huippua! :)

Mää oon rakastunu tohon lettiin, aivan ihanan näkönen

Mutta jos joku on ihanaa niin Ramadan loppu! Siis saa kävellä kauppaan ostaa vettä ja juoda sitä näkyvästi. Lounasta saa joka paikassa ja mallista foodcourt on auki! Nyt taas jatkuu normaali arki. 

Seuraavaks pitää alkaa suunnitteleen jo avajaisia... Mitähän kivaa me  sinne keksitään?

Löysin super hyvän kuvan! Jos tulis seuraavaan iGlowhun? ;) Mitäs pidätte?


Ny pitää mennä aukaseen ovet! Ja tuli mieleen et kysykää multa mitä haluatte kuulla, Dubaista tai täälä olosta tai mitä sitten ikinä mieleen tulee! Mää vastailen.

Pai Pai, 
<3:llä Iina

P.S Äitille terkut, mää soitan sulle tänää. <3





8 kommenttia:

  1. Ja mulle kans soitto <3

    -C-

    VastaaPoista
  2. Löysin vasta blogisi ja jäin ihan koukkuun :) Olet kyllä rohkea nuori nainen. Hintatasosta voisin kysyä, onko se kallis kaupunki/maa vai kuinka?
    Matkaa sinne suunnittelemassa, onko suositella hotellia pariskunnalle?
    -BellA-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiva kuulla.. :) Joo on tää Dubai erilainen maailma, haasteita löytyy mutta silti helppo ja hyvä paikka olla.
      Hintataso täälä on vaihteleva, riippuen paikoista. Ruoka ja juoma on Suomen hintatasoa, taxilla ajelu maksaa muutaman euron, shoppailtavaa löytyy laidasta laitaan... :)
      Edullisia hotelleja on esim. Ibiz hotel ja toinen on CityMax hotelli Emirates Mallin vieressä. Näissä kummassakaan ei ole rantaa vieressä.
      Mydan hotellissa on merinäköalä. Kiva paikka jos haluaa rantalomaa ja shoppailua samaan aikaan.

      Poista
  3. Tahtoisin kysyä, millä meikeillä meikkaatte siellä dubaissa, kun siellä on niin kamalan kuuma? :) ihana blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät!
      Ripsienpidennykset on ihan ehdottomat, loistavat täälä! Ei ripsarit leviä.. Normaalisti meikkaillaan, aurinkopuuteri on kovassa käytössä. Löysin Diorilta kätsyn värillisien kosteusvoiteen, jossa on suojakerroin samassa. Tärkeetä on suojata iho ja hiukset kun aurinko paistaa joka päivä.. :)

      Poista
  4. Käytättekö siellä meikkivoiteiden sijaan värillisiä kosteusvoiteita?

    VastaaPoista