lauantai 11. elokuuta 2012

Pink on pop

Hello Everybody!
Viikonloppu takana ja nyt uuteen viikkoon huomenna. Täälä hurahtaa päivät niin nopeesti ettei huomaakkaan. Nyt varsinkin kun elää ihan pelkästään siinä että saa asiat kuntoon ja iGlown auki. Jos nyt kertakaikkiaan viimein ens viikolla saatais ovet auki. Inhottavinta on odottelu, kun itse et voi tehdä asioille mitään kuten sähköjen kytkemiselle. Pitäkää siis peukkuja pystyssä! Alkaa oleen jo epätoivossa, mutta eiköhän se odottelu palkita. :)

Hehee, löysin Top Shopista mustat nilkkurit aivan jäätävillä koroilla! Ainakin 15 sentin korot, tupla platform ja siis oikeesti sairaan mukavat jalassa! Kengät on kokonaan nahkaa ja kenkien kärjistä vilkkuu varpaat. Aivan siis täydelliset Lady Gagat!
Menkää tsekkaan Top Shopin sivut ja ostakaa omanne pois! ;)


Tein pari muutakin löytöö Top Shopista! Vaaleenpunasen neuleen strasseilla ja mini shortsit... Ne on super söpöt. Shortseissa vaan vähä huono puoli on se et niitä ei oikeen voi missään täälä pitää... Ramadanin aikaan shopparit on auki aamuyöhön asti ja sitä porukkaa on kun pipoo viä puolenyön aikaan.


Päivän kuvalöydöt... Miten siistiä olis asua pinkissä talossa!? :D 
Piristäis ainakin Dubain ympäristöö pinkki väri täälä hiekan keskellä.


Ja sit lähtis kauppaan ostoksille pikku kulkuneuvolla... Pinkki Lambo! Olis kämppä ja auto sävy sävyyn!


Pusuja ja haleja ja kivaa launatai iltaa mitä ikinä teettekin! ;)

<3: Iina

















2 kommenttia:

  1. huuuuh aika makeet, mä kun hommaisin tollaset niin joutuis kaikki kenen kans juttelis katsoa kattoon:DD Mut nää on kyl hienot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee, noi on super hyvät jalassa.. Erittäin käytännölliset työkengiks! :)

      Poista