maanantai 27. elokuuta 2012

Rusketuksen poistaja

Huomasin sitten tossa yks päivä että olin ostanu kasvojenpuhdistusaineen joka valkaisee ihoa. Siis kyllä, puhdistusaine joka valkaisee omaa ihoa kasvoista... Ilmankos mun naama on näyttäny valkoselta kun lakana. Siinä lähti sitten viimesetkin rusketukset... Täälä porukka suojaa kaikinkeinoin ihonsa auringolta sekä valkaisee ihoa bleaching hoidoilla. Bleaching tehdään kauneushoitoloissa ja sen saa kasvoille tai koko kropalle. Tämä Pond'sin tuote on kotivalkaisuun tarkoitettu ylläpitämään lopputulosta. :D Harmittaa koska tuote oli muuten koostumukseltaan super hyvä.

Jaa sitten tänää oli koulutusta Palmin Kempinski hotellissa. Tyttöjä odotti Amazon keratiini koulutus. Keratiini hoito suoristaa hiukset sekä tekee niistä kiiltävämmät ja elinvoimaisemmat. Sopii erityisen hyvin kiharille ja pörrö hiuksille. :) 



Kempinskin hotellilta on suorat näkymät merelle päin. Huomattiin kanssa ulkonaseistäessä, että ilmat alkaa kylmenee, tais olla päivällä vaan 37... :)) Syksy tulee! Täälä myydään jo paksuja pitkiä takkeja ja saappaita.

Jaaa sitten ettei vaan lopu vaaleenpunaset hömpötykset niin kuinka ihanat voikaan olla Hello Kitty shushit!? :) Onko nää ihanat vai kamalat?


Tänää huomasin Iltasanomien sivuilta et BB alkaa. Taasko se tulee? Ei tuu enää ollenkaan seurailtua mitään suomalaisia tv ohjelmia netistä, viiimeks oon kattellu Viidakon tähtösiä. Oon muutenkin huono katteleen telkkaria... Täälä kuitenkin ollessa on kiva pysyä ajantasalla Iltasanomien ja Seiskan juorujen kautta. Mattikin eronnut Susannasta!? Oi voi...

Perjantaina tulee taas vieraita kylään.. Mitähän kivaa Suomi juttuja saan? Tekee taas mieli Makuunin irttareita! Niin ja sitä kahvia kiitos. ;)

Pusi pusi, hali hali ja hyvää yötä!

t: Iina






2 kommenttia:

  1. Hahaha ootko vähän hassu!! Kiva päästä sun hoitoon tänään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei sitä aina kaikkee huomaa... Nähään! :)

      Poista