tiistai 7. elokuuta 2012

Mikä kestää

Nyt yritän kertoa mahdollisimman selvästi, miksi iGlown avaaminen on kestäny. Moni sitä jo ilmeisesti siellä miettinyt...?

Dubai paikkana laittaa firma pystyyn on aivan eri asia kuin käydä laittamassa nimi ja firman yhteystiedot paperiin! Suomessa nimen raaputettua paperiin olet valmis tekemään töitä oman yrityksesi toimimiseen. Dubaita ja Suomen toimintaa et voi verrata keskenään. Asioiden hoitaminen on monimutkaista sekä aikaa vievää touhua.


Alotimme rakentamisen maaliskuussa ja nyt elämme elokuun alkua. Rakennustahti on ollut kuulemma normaalia nopeampaa, verrattuna täälä muuiden paikkojen rakentamiseen. (Nyt varmaan joku miettii että "Onpa kestänyt kauan")... -No joo on kestänyt, mutta tämä byrokratian määrä on täällä huipussaan. Ja itseasiassa rakentaminen Dubain mittakaavassa ei ole kestänyt kauaa... Täälä on paikkoja jotka ovat olleet valmiina kuukausia, mutta hyväksynnät ovat kestäneet syystä tai toisesta.


Ja nyt mikä on meillä ollut ongelmana on DEWA eli Dubai Electric and Water Authority. Kyse on siis vedestä ja sähköstä. DEWA tarvitsi todistuksen, siitä kuka omistaa paikan. Tätä kyseistä paperia EI ole ennen tarvinnut, joten ylläripylläri nyt sitä tarvitaankin. Ongelmaksi tuli löytää kyseinen todistus. Vuokranantajan tehtävänä oli hommata todistus, mutta minkäs teet kun hän pyöritää päätä ja kaivaa nenää...
Mielessä kävi jo päivät, viikot, kuukaudet ja vuodet kuinka kauan kyseisen todistuksen hankkimiseen menee aikaa. Kukaan ei osannut vastata tähän kysymykseen...


Mutta nyt jos jossain meillä oli apu kohdillaan! Kiitos kuuluu erittäin hyvästä suhteesta, josta oli suuren suuri apu! Saimme hoidettua koko homman läpi suhteilla pelaamisella. Kyseisellä yrityksellä ei ole mitään tekemistä kauneudenhoito alaan!

Nyt tällä tietoa saamme viimein iGlown auki lähipäivinä! MUTTA Dubaissa mikään ei ole 100% varmaa... Tämä kasvatti kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, kuinka vaikeaksi asiat voikaan mennä. Suomessa sinusta välitetään, soitetaan perään jos on luvattu, sekä yksinkertaisesti autetaan hädässä. Täälä joudut itse hoitamaan muiden henkilöiden työt sekä olemaan hereillä mitä ympärillä tapahtuu.

Tässä päivän BLING löydöt!
Ihanat.. :D Pakko saada kynsiin!


Nilkkurit timsuilla, aika räleet!


XOXO

Love, Iina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti