lauantai 25. elokuuta 2012

Weekend stuff

Moikka te kaikki siellä kaikkialla! :)

Ihanan näköstää! Rakastan tollasia ovia jotka avautuu kokonaan ja mieletön maisema näkyy suoraan ikkunasta ulos. 

Tää viikko ollaan menty pinkeillä half moon lakkauksilla. :) Oon ihan tykästynyt näihin ja varsinkin kestolakkoihin! Nää on niin helpot. Kestolakat pysyy hyvännäkösinä kaksi viikkoa, eli ei tartte lakkailla koko aika kynsiä.


Varpaat laitoin täyteen hopee glitteriä. Sopii kenkien kans. ;)

Eilen irtauduttiin sen verran, että lähdettiin pois ennen sulkemista iGlowsta. Tytöt laittoi paikat kuntoon ja ovet lukkoon, joten päästiin pitkästä aikaa syömään ulos. Mentiin tuttuun ja turvalliseen Madinatin Trader Vic'siin, joka ei petä koskaan. Madinat tulee hyvänä kakkosena Atlantiksen jälkeen. 


Söin liharuoan joka liekitettiin pöydän vieressä. Pakko oli ottaa jälkkäriks friteeratut banaanit kookos jäden kera... Nam! 


Tänää mennää poikkeen Dragon Martissa, siis paras paikka Dubaissa shoppailla! :D Sieltä löytyy kaikkee ihan mitä vaan tarvit! Yritän metsästää lamppua, tuoleja ja pientää pöytää. En oo vieläkään löytäny sopivia iGlowhun. Dragon Martissa eli kiinamartissa pääsee kans kulkeen helposti "golf" auton kyydillä jos kengät alkaa painaan tai muuten vaan ei jaksa kävellä pitkiä käytäviä...


Pidettiin eilen myös pienet "hautajaiset"... Kuulin, että auto on mennyt kaupaks... :/ Enää ei oo autoo Tampereella. Älkää siis ihmetelkö jos joku muu ajaa sillä... Miks auton myyminen voi harmittaa...? Oi voi Iina Audia.


Päivän bling! 
Löysin niiiin super söpöt Converset! <3 Ihanat!


Tässä tältä päivää nää hömpötykset... 

 Kivaa lauantaita!
-Iina-


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti