sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tuliaisia

Moikka!
Meni mukavasti toissapäivänen yö... Oltiin lentokentällä vastassa mun ihanaa äitiä ja siskoa! :) Mamman toinen kerta Dubaissa ja siskon ensimmäinen. Lento oli myöhässä, joten odotettiin yöllä puoli kahdesta puoli kuuteen yöllä. Hyvä etten nukahtanu pystyyn! Otin torkut Costa Coffeessa jossa oli hieman kulahtanu pieni nahkasohva joka tuntui erittäin mukavalta... En muista koska viimeks olisin valvonu noin myöhään. Mutta hyvää kannattaa kuitenkin aina odottaa. 
Tässä teille kuvina vielä mitä kaikkea hyvää :)


Suositut B-long hiustenpidennykset suoraan Suomesta Dubaihin. Nyt löytyy hiusta jos jonkinnäköstä ja  pituutta. Naziloita iGlowhun muutama paketti.
Aina niin ihania laskuja ja kirjeitä nippu, uusin Seiska, Makuunin karkkeja iiiso pussi ja ainoastaan pyhäpäiviks Fun light mehua neljä pulloa. Unohtamatta kahvia ja ruisleipää. Parasta kaikista näistä on toi Fun light! Täältä en oo löytäny mistään sokeritonta tiivistemehua, ellei mintunmakusta mehua lasketa.... Siispä säästeliäästi pikku tippa veden sekaan, siitä on hyvä päivä tehty. :)


Yllärinä sain mustapunasen paketin Marc Jacobsin tuoksun DOT. Kukkainen ja hieman makea tuoksu, joka oli just sopiva. Pullo on hauska, aika vaikee vaan pitää käsilaukussa.


Päivän herkku... Ihanat muffinit taas! Onks toi vaaleanpunainen juoma mitä? Mansikka maitoo, pirtelöö? Kiva idea lastenkekkereihin. :)


Päivän bling... Mun uudet kuoret, siis sit kun noi löydän... Hahaa!


XoXo

Hyvää yötä!
-Iina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti