perjantai 28. syyskuuta 2012

Hyvää kyytiä

Perjantai aamu alkoi aamiaisen merkeissä pienellä meetingillä JBR walkilla Tim Hortons kahvilassa. Otin aamiaiseksi tosi terveellisen juusto muna bagelin, värikkäällä donitsilla ja kupin kahvia. Terveellisyys siis ennen kaikkea.


Unohdin kokonaan kertoo, iGlowlla kävi suomalainen toimittaja tekemässä lehtijuttua. Ouu jee! Viä en osaa sanoo mihkä lehteen tulee ja mitä, se jää nähtäväks. Ilmanmuuta ollaan mukana kaikessa mahdollisessa missä iGlow voi olla esillä. Hyvää mainosta meille. :)


Huomenna tulee Time Out Dubai lehden toimittaja Holly kokeilemaan ripsienpidennyksiä. Vähän jännää... Todennäköisesti Holly kirjottaa lehteen myös jotain meistä. :) Kuvia on otettu iGlowsta juttua varten, joten uskoisin että kuvan kera ilmestyy pikku juttu. Se selviää huomenna mitä tapahtuu!

Löysin iGlowhun nyt vihdosta ja viimein tuolit odotustilaan joita oon hakenu kissojen ja koirien kanssa. Kyseisiä tuoleja oon tsekkaillu aikaisemmin, mutta nyt niitä oli saapunu lisää. Mentiin hakeen tuoleja hiukan ennen kymppiä illalla jolloin liikettä jo suljettiin. Meillä oli vaan pieni ongelma... Tuolit olikin sen verran isommat, mitä luulin, siispä eihän ne autoon mahtunu. Ei voitu enää viedä tuoleja takasin liikkeeseen kun kello oli jo yli kymmenen. Ei siinä sitten muutakun bongaan lava-autoo ja kuskia joka kiikuttais ne perille. 


Kysyin apua parilta tyypiltä, mutta eivät osanneet auttaa... Reilu puolisen tuntia horjuttuani 15 sentin koroilla sain napattua auton lennosta. Auto oli mitä mahtavin! Karvapeitettä tuulilasissa, epämääränen peitto penkillä, likaset ikkunat kun mitkä ja nenään leijuili pieni pistävä hienhaju. Nam.


Turvallisesti perillä JLTssä. :) Matka kesti noin puolisen tuntia, ajellen 40km/h. Matkaseurana Pakistanilainen kaveri, joka jutteli mukavia... Kyyti makso 120 dirhamia, josta en viitsiny alkaa tinkaamaan. Multa ei toi tinkaaminen aina ihan onnistu... 
Tuolit koreilee nyt iGlowssa ja ne sopii nyt piste iin päälle! Laitan kuvaa taas myöhemmin tuleen.


Ootteko jo hommannu uudet Uggit talveks?! Ne on kyllä niin ihanan pörröset ja lämpimät. <3 Siistit noi pinkit ja beiget!


Niin ja mitä teille kuuluu? Kertokaa mitä ootte tehny? Finnair alkaa ens kuussa lentään suoria lentoja tänne. Pakatkaa laukut ja tulkaa moikkaa jos tulee kylmä. Täälä alkaa oleen ihania kelejä nyt kun alkaa viilenee!

Pussss pusss!
-Iina-





4 kommenttia:

  1. hahaha mikä lady siel lava-auton kyydissä:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä... En halunnu koskee ovenkahvoihin niin käytin paperia. :D

      Poista
  2. Ja niin mekin käytiin samana aamuna Jumeirah roadilla Tim Hotonsilla, vedin vähän erillaisen donitsin kun sä!;)

    VastaaPoista