keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Atmosphere

Heijssan! 

Eilen oli normaalista poikkeavaa ohjelmaa. Eilen saatiin viimeinen puuttuva tarkistus, jota ollaan odotettu. Paikka, mittasuhteet ja kaikki muut jutut kunnossa, joten paikka on nyt tsekattu läpikotaisin. Nyt alkaa täysillä iGlown mainostus ja hullu kilpailuvietti Dubain kauneusbisneksessä! Täältä tullaan, varokaa!! ;)

Ny oli hyvää syy vähä juhlistaa... Mekko ja korkkarit päälle ja menoks. Lähdettiin porukalla "turret" mukaan lukien juhliin tätä virallista päivää Burj Khalifan, Atmosphere ravintola-loungeen. Burj Khalifa on siis maailman korkein rakennus, 828 metriä joka on ehdottomasti kuvatuin turisti nähtävyys! Aivan mieletön rakennus ja rakennuksen koko on päätähuimaava!


Auto jätetttiin kyseiseen parkkiin jossa on kuvattu Tom Cruisen elokuvaa Mission Inpossible. Päästiin siis samoille huudeille Tompan kaa... ;)
Burj Khalifaan ei voi pukeutua liikaa, päällä saa olla ykköset ja miehillä vähintään kauluspaita sekä umpinaiset siistit kengät. Taivas on vaan rajana mitä päälle puet!


Hississä yksi nappi jossa numerot 123. Atmosphere lounge sijaitsee noin puolessa välin rakennusta. Siitä ylöspäin ei enää pääse turistit. Rakennuksessa on huoneistoja, toimistotiloja ja hotelli, yksityisiä asuntoja jne. 
Hissin ovet avautuu niin näkymät on päätä huimaavat! Koko Dubai avautuu. 


Kuvan kirkas valo kiemura on Dubain vesi showsta. Show tulee automaattisesti muistaakseni tunnin välein. Niin ihanan näköstä ja kun musiikki tulee samaan rytmiin!
Tästä pääsee fiilikseen <3:


Korkeella pilvissä fiilisteltiin muutaman snackin ja viinilasin kera! Taustalla DJ soitti chillaus musiikkia ja meno oli Atmospheressa rento.
Speciaali iltaan saa tietysti tilattua listalta pullon oikeaa shampanjaa. Listan tyyriimmästä shamppanjasta maksat 15 500dhs eli 3100 euroa, morjes.
Ja siittä taas tutustuun lisää:



Nyt turret ja meitsi suuntaa kohti Atlantista, eli lisää turisti kertomusta tiedossa! :)

XoXo
-I-

3 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat siskoksista :) E:lle ja M:lle terkut ja ihania lomapäiviä. ;)

    <3 Cee <3

    VastaaPoista
  2. Iina oon koukussa sun blogiin, upeaa toimintaa siellä Dubaissa! Näytätte käsittämättömän upeilta siskokset!

    Martta

    VastaaPoista