torstai 27. syyskuuta 2012

House of Glamour

TheDollhouse Dubain salongin avajaiset oli muutama päivä takaperin. 
TheDollhouse "House of Glamour" on ihana väripilkku, josta ei puutu väriä ja näköä! Niin nimensä veroinen paikka, josta jokainen pikku tyttö ihannoi. TheDollhouse sijaitsee Ladies clubilla, joka on aidattu alue ainoastaan naisille tarkoitettu "hyvän olon" paikka. Ladies clubilla on kuntosali, ranta, auringonotto mahdollisuudet ja muuta kivaa hemmottelua. Mielenkiinnolla menin poikkeen avajisissa, koska iGlown avajaiset on vielä edessäpäin. Uusia ideoita siis otetaan mielellään vastaan. :)


Avajaisten kunniaksi lakkailtiin kynsiä ja tehtiin pikakampauksia. Otin muutamaan kynteen mageet isot timantit, harmi vaan mutta ne ei pysyny ihan vauhdissa mukana. Täälä rakastetaan isoo ja paksua tukkaa, joten tytöt oli laittanu seinälle hiusjatkot esille.




Pientä pikku purtavaa tarjoiltiin, mehudrinkkejä sekä nais DJ huolehti hyvästä musiikista. Mehulinjalla mentiin, kun kuplivaahan täälä ei saa tarjoilla. Ohjelma numeroa löytyi myös, eli pöydältä sai valita "vappu" rekvisiittaa päälle ja kamerapömpeli napsi kuvia peräjälkeen. 
Kuvathan oli erittäin onnistuneita tietenkin kun janoon join mehukattia.....


Huda Kattanin sisko Mona vastaa Dollien toiminnasta. Huda tunnetaan Dubaissa "muoti/meikkaus blogaajana" joka antaa meikki opastuksia ja kauneus vinkkejä. Hauskat siskokset Huda ja Mona! Nyt tarvii alkaa pikkuhiljaa jo miettimään iGlown avajaisia. Mitä kaikkee me sinne keksitäänkään.. Tarjottavina ainakin iGlow muffinsseja ja jotain muuta ihanaa. <3 Takahuoneessa ehkä VIP asiakkaille kuohuva lasillinen salaa... ;)


Kivaa viikonloppua toverit ja pitäkää jalat lämpöisinä! <3 Syksyssä on ihanaa kun saa iltasin laittaa kynttilät päälle, käpertyä filtin alle kun ulkona sataa vettä ja on pimeetä. 


Haleja ja rutistuksia ja hiukan aurinkoo lähetän täältä sinne missä ikinä oottekin! <3

-Iina-
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti