sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Sunnuntai höpinät

Tää on niin taas tätä... Torstaina piti tulla uudet hintalistat, sitten niiden piti tulla launtaina ja sitten niiden piti tulla jo aikoja sitten. Nyt on jo sunnuntai eikä vieläkään näy. Asiakkaat kyselee ja meillä oo antaa mitään. :/ Tulee sitten kun tulee... Insallah! 

 Hahaa pakko oli pistää tää kuva
Bongasin nyt niin super halpoja lentoja Dubaihin tammi-helmikuussa! Nyt jos koskaan kannattaa tulla tänne! Hotelleja vois löytyä hyvään hintaan myös alkuvuodesta. Kantsii tsekata esim. Citymax ja Ibis hotellit. Jos haluaa rantalomaa, nauttia auringosta ja tietysti keventää kukkaroo niin vaihtoehto on Westin hotelli. Kannattaa seurailla netistä, sieltä löytyy varmasti hyviä paketti tarjouksia. 
Edullisia lentoja tuosta noin:

iGlown tumman violettiset tornituolit. Alkaa pikkuhiljaa oleen paikat kunnossa. Vähän viä pikku tuunausta.
Oltiin viime viikolla FBC eli Finish Business Counsil järjestön illanvietossa. FBC on suomalaisten liikemiesten tapaamispaikka, jossa luodaan kontakteja ja jaetaan kokemuksia. Mulla oli siis oiva tilanne päästä ujuttaan kaikille paikalla olleille naisille kortit käsveskaan. ;) 


Täälä on erittäin tärkeää olla mukana ja seurata tapahtumia, että pysyy ajan tasalla. Mitä enemmän on äänessä ja ottaa asioista selvää, auttaa se luomaan myös suhteita. Huomattavasti aktiivisempana pitää olla täälä kuin Suomessa, ettei missaa tärkeitä tapahtumia. Muutamaan tyytyväiseen asiakkaaseen törmäsinkin kyseisenä iltana. On mukava kuulla positiivista palautetta, pistää aina hymyn huulille. :)


Ja tuosta noin uus viikko käyntiin!
Superiiii sunnuntaita ja värikästä viikkoo! 

Se olis morjesta!


-Iina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti