maanantai 24. syyskuuta 2012

Fiilistelyt

MORJENS!

Ja terveiset Dubaista!
Viikko meni Suomessa super nopeeta, mutta tehokkaasti touhuten. Sain tehtyä hommat ja vietin aikaa koulussakin monta tuntia... Hyvä minä! :) Nyt olis enää lopputyö ja koulu olis check! Lopputyön aihe on viä mietintämyssyssä, mutta eiköhän se ala kohta selkeneen. Tein tavotteeks et pääsiäisen aikaan olis paperit kädessä ja kahvipöytä katettuna.

Tässä viikon fiilistelyä:


Tulin ilman laukkua Suomeen, mutta takaisin päin jouduin laittaa laukun rumaan. Tavarana oli kaikkee muutakun vaatteita, pitkä lista tuliaisia mm. perus ruisleivät/näkkärit, kahvia, namia, 14 kappaletta PHILIPSIN halogeenilamppuja jne. Ja hyväks havaittua Goldwellin 10V vaahtoo hiuksiin 32 kappaletta. :D Omia tavaroita laukussa farkut ja kaks paitaa...

Tampereen Teiskosta löytyy pian parhaat löylyt tän katon alta. Vasemmalle puolelle tulee takkahuone mageella valkosella kattokruunulla. Oikealle puolelle eli saunaosastolle tulee lasi ikkunat, joten löylyt sujuu maisemia katsellen. 


Näppärä äiti keksi tosi hyvän idean... Kunnon löylyt saa kun puut heittää ulkopuolelta tulipesään. Ei varpaanvälit oo puutikuissa, hiilissä ja muissa töhnissä.


Mönkkäri on ihan loistava! Mun on aina pakko päästä ajaan sillä. :) Huomatkaa erittäin muodikkaat Crocsit sukilla ja topattu yläosa (kaks takkia päällekkäin)... 


Tamperelaista perinne ruokaa jo vuodesta -90. Paikkana Hook ja hotti siivet. Erittäin hyvää treffi ruokaa, tai sitten ei. T: se jolla oli kastikkeet pitkin poskia.


Hookin jälkeen illan hömpötykset ja tytöt. Nyt taas jaksaa porskuttaa. <3<3<3


Hyviä öitä ja pusi pusi!

-I-










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti