lauantai 15. syyskuuta 2012

A380

Jou jou jouu!

Lippu takataskussa, se olis huomen aamulla lento kohti Tamperetta. :) Jippii! Mun pitää mennä piipahtaan koulussa ja pitään pari esitelmää. Kiinnostus on tietysti huipussaan, kun mitään en oo saanu viä aikaseks. Samalla reissulla saan tänne tuotua lisää puuttuvia tuotteita iGlowhun ja hoitelemassa asioita. Tietysti kiva nähdä kaikkia teitäkin! <3

Lento lähtee aamusta ja Pietarissa on välilasku. Reitti on tosi kiva ja turhaa odottelua ei jää tuntitolkulla. Suorat lennot Finnair aloittaa lokakuussa, joten vielä ei suoralla lennolla pääse. Liput maksaa Dubaihin yleensä noin 400-900€ paikkeilla.

Airbus A380
Matkalla Amerikkaan mentiin Emirates A380 Airbus koneella. Kone on siis aivan järkkyttävän kokonen! Koneessa on ykkösluokka ja bisnesluokka erikseen.
 Koneen turistiluokka on isompi kun Finnairin bisnesluokka... :) A380:ssa on kaks kerrosta, yläkerrassa pieni baaritiski, suihkut, tuolit jotka kaatuvat makuuasentoon ja tietysti valkoiset lakanat saa yön ajaksi. Ruokailut ja muut herkut on suunnitellut tarkasti, sekä palvelu toimii kun henkilökuntaa on 40kpl yhteensä.
Tästä voi tsekata lisää:

Rappuset yläkertaan

Matkalla Malesiasta kotiin oli lentosetä kiva ja esitteli meille koko koneen. :) Nähtiin suihkutilat, ykkösluokka matkustajineen ja henkilökunnan huone jossa kerralla pääsee kuus ihmistä nukkumaan makuuasentoon. Kierroksen jälkeeen tarjoilu toimi joten satiin pari lasia shamppanjaa yli 11 kilometrin korkeudessa! Ja matkamuisto Polaroid kameralla tapahtuneesta... :)

 
Niin ja baari on avoinna vain bisnes ja ykkösluokalle. 
Turvavyö pitää olla penkissä kiinni matkustuksen aikana.

Miten valmistautua lennolle:
- Mukavat vaatteet päälle, ettei housunnappi paina
- Hyvät kengät jalkaan, parhaat on tennarit jos sattuu et jalat turpoon
- Survival pakkaus mukaan pitäen sisällään: korvatulpat, laput silmille, niskatyynyn ja jos oikein olon    haluaa mukavaks villasukat. Jotkut tietyt lentoyhtiöt tarjoavat nämä matkustajilleen.
- Älä ota käsimatkatavaroihin mukaan saksia tai yli 100ml nesteitä. 
- Taukojumppaa lennon aikana ja lentosukkia unohtamatta!

Kivaa viikonloppua teille ja kivaa lentoo mulle!
See you soon! JEI!
-Iina-

2 kommenttia:

  1. Ja ihanaaa suomessa oleskelua<3 Nähdään viikon päästä:)) Mulla on synttärit niin vois vaikka niitä viettää mukavissa tunnelmissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeees, kuullostaa hyvältä! Kohtahan jo nähään... :)

      Poista