tiistai 2. lokakuuta 2012

Welcome october



IGlowssa Tampereella on nyt vielä lokakuun loppuun Beaming White hampaidenvalkaisu tarjous vain 99€! Normaalisti hampaidenvalkaisu maksaa 239-295€, joten tarjous on päätä huimaava! Siis nyt kaikki sankoinjoukoin valkaiseen hampaat Saijan käsittelyyn! Hampaat vaalenee 4-8 astetta ja valkaisu on täysin turvallinen. Omat leegot oon valkaissut tällä menetelmällä vuosi takaperin ja tulokseen olen vieläkin tyytyväinen. Hymy kirkastuu joten siitä on suuri apu huoliteltuun ulkonäköön. Suosittelen kaikille ja hoito sopii myös miehille!

Tykkäämällä ja jakamalla IGlowsta voit voittaa itsellesi ja kaverillesi hampaidenvalkaisun!
Tästä osallistuun kisaan:

Beaming Whitestä lisää:


Eilen alkoi lokakuu ja enää pari kuukautta niin vuosi vaihtuu. Huh.. Nyt on tää vuosi ollu kyllä niin vauhdikasta ja tapahtumia täynnä, että ei oo ainakaan tylsää ollut. Lokakuussa on myös kivaa se, että synttäreitä vietetään ja super kivaa on se että mun hyvä ystävä tulee Dubaihin! <3 Ajattelin jotain pientä järjestää synttäri päiväks. Eilen havahduin myös siihen että iGlow on ollut auki tasan kuusi viikkoa. Ollaan oltu auki siis yksi kokonainen kuukausi nyt virallisesti. Fiilis on kokonaisuutena ollut erittäin jees, mutta tottakai on koko projektiin mahtunut hieman kiukkua ja kyyneleitä. Isoin huoli vierähti sydämeltä kun saimme viimein paikan auki. Tarvii myöntää etten kadu päivääkään tänne tulemista tai koko projekstin alulle pistämistä!


Eilen oltiin syömässä ensimmistä kertaa kesän jälkeen ulkona terassilla. Oon tykästyny Rivaan joka on meidän "takapihalla" eli kävellen pääsee tientoiselle puolelle. Rivassa on niin parasta vuohenjuusto salaattia että nam. Ravintolaa on uusittu ja nyt se on huomattavasti viihtyisämpi. 


Kelit on alkanut laskeen iltaisin 32 asteeseen. Rivan yhteydessä on hotelli, joten altaaseen ja merelle pääsee pulahtaan hotellin asukkaat. Lyhtyjä on laitettu ulos ripotellen mikä tua tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Mää oon nyt tykästyny tohon paikkaan!



Rivasta kun lähdettiin niin törmättiin Gucci autoon! Aivan loistava! Pari kertaa oon ennen nähny täälä, mut nyt pääsin nappaan kuvan. Gucci Fiat rättikatolla ja väri valkohelmiäinen. Slurps! Niin koskas ne synttärit olikaan... :))


Oon muuten sata varma et joku vainoo mua kotipihalla. Aina kun parkkeeraan auton puoleks tunniks "sallitulle" tai no, se on perjaatteessa kielletty paikka. Saan aina sakon ikkunaan! Täälä ollessani oon saanu ehkä jotain viis parkkisakkoo samasta paikasta! Miks ihmeessä?! Muut pitää autoo siinä kans ja en oo koskaan nähny niillä sakkoo. Mun kaveri on kuus vuotta asunu täälä ja pitäny autoo monta tuntia samassa kohtaa ja ei oo koskaan saanu mitään! Siis ehkä nyt kiltisti alan vaan parkkeeraa oiken. :D Niin ja viikon ollessani Suomessa, sainhan mää kans yhden sakon ikkunann. Jep jep! 

Pieni miete lokakuun tiistai päivään. Pus!
-Palaamisiin, Iina


9 kommenttia:

  1. Onko teillä siellä mitään hampaiden valkaisu operaatiota? Ja kuinka hintava se mahtaisi olla. Tiedätkö jotain kaupassa myytävää tököttiä täällä Dubaissa joka valkaisisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Meiltä löytyy kyseinen Beaming White hampaidenvalkaisu menetelmä, mutta tuote on tällä hetkellä loppunut. Voitko pistää tietosi esim facebookin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä. Pysy kuulolla! :)

      Poista
  2. Kannattais opetella oikeinkirjoitusta, jos meinaa tällaisia blogeja pitää, idiootti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Voi ei nyt pitaa tsempata! :)

      Poista
    2. yhdyn tähän oikeinkirjoitusaatteeseen näiden yhdyssanojen kanssa ainakin. yleensä opetellaan jo ala-asteella nämä asiat.

      Poista
    3. noh, tyhmä mikä tyhmä ;)

      Poista
  3. :DDD Iina just ihanan pirtee ripaus tampereen murretta seassa! Jatkat samaan malliin;) Ja huippua iltaa teille!! Kerro sit mitä kaikkea kivaa ylläriä oli tiedossa!!:)

    VastaaPoista