lauantai 6. lokakuuta 2012

Kalubela

Puhuin eilen niistä trendikampauksista, niin tässä muutama kiva idea! Ei liian kireää vaan huolettoman rentoja kampauksia. Näistä vois kehitellä mieluisaa pikkujoulukampausta. Eihän pikkujouluihin enää kauaa aikaa oo... Ja pakko viä mainostaa sen verran, että muistakaa Dubailaiset varata aikanne ajoissa itsenäisyyspäivän juhlia varten! Nopeet syö hitaat... Täälä itsenäisyyspäivää vietetään Abu Dhabissa Suomen suurlähetyksen järjestämässä illanvietossa. Suurimmanosan suomalaisista tapaa kyseisenä iltana.


Haluatte varmaan jo tietää minne mentiin eilen? ;)


Yritin eilen miettiä eri vaihtoehtoja ja viimenen veikkaus oli "johkin näytökseen". 
Se alkaa sanalla M. Ei liity mitenkään ruokaan, ei oo Burj Al Arab eikä Burj Khalifa. 
No musikaali tietysti! Madinat Jumeirahista löytyy First Group niminen viihtyisä teatteri sali. 


Muffinssimekko
Musikaali oli nimeltään Kalubela. Siinä laulettiin uusia ja vanhoja kappaleita ja tanssittiin niiden tahtiin. Mukavaa vaihtelua käydä teatterissa tsekkaamassa kulttuuri pläjäys... Kulttuuria saisi olla enemmän saatavilla. Täältä puuttuu oikeat isot teatterit ja ooppera. On kuulemma rakenteilla mutta ties kuinka kauan taas rakennetaan.




Huomenna alkaa taas uus viikko ja tasan viikon päästä tulee mun ihana ja tärkee ystävä Dubaihin! <3 Tarvii alkaa jo miettiin aikataulua ja ohjelmaa! <3
Tänää mentiin nopeesti poikkeen Dubain parhaassa ostosparatiisissa eli Dragon Martissa! Dragon Mart eli kiinamartista löytyy tavaraa moottorisahasta, laihdutus saippuaan asti. Loistava paikka siis tehdä löytöjä. Sinne kaikki tinkaamaan!
Sieltä löytyy myös tarpeellista tavaraa meidän Dubai Courttiin, josta kerroin vanhemmssa postatuksessa.


Arabi tyyliset lamppu löydöt siis Dragon Martista. Kolme kappaletta lamppuja lähtee seuraavan kerran Tamperetta kohti. Dubai Court on valmis viimeistään ens kesänä!


Muksaa la iltaa, mä meen ny nukkuun!
Tsau!
-Iina-

















2 kommenttia:

  1. Upea mekko Iina!! AIvan mieletön toi halkio;) TUli mieleen vähän KILL BILL!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo on kunnon leikkaus, ei tarvi pelätä et ratkee! Soitellaan!

      Poista