maanantai 22. lokakuuta 2012

Festari pimut

Viimeyönä mun ihana ystävä lähti takaisin Tampereelle, joten nyt pystyn keskittymään taas kirjoittamiseen. Ollaan tunnettu "Ceen" kanssa hiekkakakku ajoilta joten ollaan aina oltu kun paita ja peppu. Piristää aina kun joku tulee poikkeen! Makuunin irttarit kuuluu vakio Suomi tuliaisiin (tiedoks siis vaan kaikille, muuten ei oo tänne tulemista), toivoo se joka vetäs pussin taas kertaheitolla kun sai sen käsiin.

Mulla on kauheesti kaikkee kerrottavaa joten mistäköhän aloittaisin... Kerron nyt heti alkuun Atelier festivaalista! Huh, huh ja vielä kerran huh.... :D


Siis ihan mieletön kokemus! Ei voitu olla uskoa silmiämme mitä nähtiin, kaikki ne tunnetut henkilöt aivan nenän edessä. Päivä alkoi pienellä skumppa lasilla kotona ennen tapahtuman alkua. Kilisteltiin tulevalle festari päivälle. Lipussa luki, että ovet aukee kahdelta ja tapahtuma alkaa viideltä. Joten reippaina suomalaisina mentiin paikalle hyvissä ajoin. Siis ja miten sitten taas kävi... Todellisuudessa ovet aukesivat viideltä iltapäivällä, joten seistiin timantti korkkareilla, paljetti mekoilla ja bling bling varustuksella ULKONA kolme tuntia ilman vettä! Pitää taas muistaa tää Dubain aikataulu, kaikki on myöhässä ainakin tunnin ellei kaksi! Portit kun aukes mentiin kiireen vilkkaan sisälle. Meidän tuurilla meille annettiin väärät rannekkeet ja taas jouduttiin säätään ja kyseleen! Pitää taas muistaa, että Dubain tuntien kukaan ei tiennyt mistään mitään kun kysyttiin apua. 


Päästiin Lounge alueelle, niin oltiin ihan rikki. :D Meillä oli Platinum liput, joista maksettiin hieman enemmän koska niillä sai ilmaista ruokaa, juomaa sekä muita etuisuuksia. Noh, juomaa oli tarjolla mutta muita tarjottavia ei näkynyt missään. Parasta oli se, että meillä oli koko keikan parhaat paikat! Punainen alue kuului Platium alueeseen.



Istuskeltiin ulkona ja venailtiin keikan alkua. Meille selvisi, että tarjoittavia tarjoillaan pöytiin myöhemmin. Hieman oltiin kyllä petytty siihen kaikkeen säätöön mitä tapahtui. Odotettiin vähän jotain muuta näin isosta tapahtumasta. Ei kyllä mennyt järjestelyt ihan nappiin! Pitäskö repästä ja laittaa palautetta meneen..? :))


Ilta alkoi hämärtyä ja aurinko laski. Keikan oli tarkoitus alkaa tasan viideltä, mutta se alkoi tasan kahdeksalta ja loppui yö kolmelta. Ihmiset alkoi olla jo ihan fiiliksissä ennen ensimmäistä esiintyjää. Porukka hyppi, tanssi, kilju ja lauloi! Kaikilla oli tosi hyvä meno ja DJ soitti kivaa musaa! Mää en oo oikeesti mikään super hyber musa ihminen joka tietää kaikki teknosta räppiin. Mut siis mun korvalle tosi svengaavaa musaa! :)

Pitkän odottelun jälkeen.... Kaikki oli jo niin kärsimättömiä... 


EVA SIMONS aloitti!
(Evaa ennen oli joku, mut ei edelleenkään tiedetä et kuka se oli)... :D Videoista näkee kuinka lähellä oltiin esiintyjiä!


En tiennyt et Evalla on iso irokeesi! Päällä hänellä oli paljetti haalari sulilla ja hiukset ylhäällä! Evalla oli samana päivänä synttäritkin.
Ihan meni kylmänväreet tästä!

CIARA



Mä en muistanutkaan koko artistia. Musta tuli nyt niin CIARA fani! Ihan huippu! Timmissä kunnossa oleva mimmi muuten. 

CRAIG DAVID




Craig David lauloi suoraan tyttöjen sydämiin ja tämän jälkeen kaikki oli ihan in love! <3 
Me kans Ceen kans! 

LMFAO


Ja nää pojat otti sitten täysin lavan haltuun! Hullu meno ja bailaus! Loistavat musta valkoset swarovski housut jäi mieleen, ne kimalteli niiin paljon! 

Suraavaks tuli Nelly ja keikan lopetti 50-CENT. Laitan kuvaa ja videoo lisää tuleen myöhemmin. Sopivasti loppu akku puhelimesta just kun Nelly aloitti. Ihmiset siis ihan sekos Nellyn jälkeen ja sen jälkeen meno oli ihan hullun kreisiä!! Siis huh. Mulla meni kengät rikki, sitten ne kengät hukku, purkkaa löysin hameesta, hiukset oli päätä myöten sliipatut, yms. Oltiin niin festarin jäljiltä kun vaan voitte kuvitella. Ihmiset töni ja porukka tappeli ympärillä! Otiin kun 15 vuotiaat superfanit aidanreunalla! :D Mikä tässä otti pattiin niin se, että oltiin kuvitellu vähän "sivistyneempää" menoo. Mutta parasta oli se että oikeesti nähtiin kaikki esiintyjät ihan vierestä! Okei, siis parasta oli se et 
50-CENT katto mua... ;) Hehee. Niin paitsi, sitten 50- CENT heitti takkinsa lavalta ja mä sain sen! MUTTA hullu likka hyppäs kynsin ja hampain kiinni takkiin ja siinä sitten molemmat minä että se tumma tyttö tapeltiin takista. Cee yritti jeesata ja pitää lujasti kiinni. Lopulta järkkäri tuli väliin ja otti takin. Siis nyt mä oon melkein sukua julkkikselle, mulla oli fiftin takki kädessä. ;)

Illan esiintyjät oli siis: Eva Simons, Craig David, Nelly, 50-CENT, Ciara, DJ Antoine. Duffy jätti tulematta, mutta todennäkösesti tuntematon oli hänen tilallaan.


XOXO
Vieläkin fiiliksissä
-Iina-












2 kommenttia:

  1. HAhahaha oli pakko tulla lukemaan ennen kun nähdään:DDD Mä kuolen nauruun!! Johan oli ilta!!

    VastaaPoista