perjantai 5. lokakuuta 2012

Suprise Evening

Eilen startattiin autojen nokat kohti Abu Dhabia. Abu Dhabiin ajaa noin tunnin verran Dubaista. Abu Dhabi on Arabiemiraattien pääkaupunki. Kaupungista puhutaan, että se olisi hieman vanhoillisempi paikka asua. Dubai näyttää mielestäni enemmän Manhattanilta ja Abu Dhabissa on vähemmän glamouria.


Saatiin hoidettua kaksi kärpästä samalla iskulla... Poikettiin ensimmäistä kertaa Delon Tradingissä. Delon maahantua L'anzan hiustuotteita sekä muita kauneuteen liittyviä tuotteita. Delonilla ei ole tukku liikettä Dubaissa, joten nyt pääsimme paikanpäältä noutamaan puuttuvat tuotteet. Meillä oli myös bisnes neuvottelu bisneslounaan kera, yrityksen 65 vuotiaan pääjehun kanssa... :) Syötiin libanonilaista ruokaa, joka on mun herkkua nykyään. Ootteko maistanu? Päästiin neuvottelemaan yhdessä tulevista tuotteista ja hieman jatkosta... Aika näyttää mitä keksitään.

Meille tuli hieman kiire lähteä takaisin Dubaihin päin ja nyt harmittaa kun en napannu ollenkaan kuvia. Otettiin mukaan kolme suomalaista naishenkilöä, jotka pääsivät porukalla samaan aikaan tyttöjen käsittelyyn! Ihania uusia hiusvärejä ja leikkauksia syntyi! Eli jos vain Abu Dhabi kuulette tämän, niin ei muutakun soittoo niin kyyti järjestyy Dubain iGlowlle!




Toisiin juttuihin... Tänää on ylläriä tiedossa. :) Tänää ei voi kuulemma ylipukeutua. Lähtö tasan tunnin päästä. Nyt on hiukset ja kynnet fiksattuna iltaa varten, pukuun sopiviks. Uskoisin, että vähän syötävää ja juotavaa, mutta missä ja miten, en tiä. I'm excited! :) 

Iltaa varten suihkautan Guccin uutta tuoksua. Tää tuoksu on siiiis aivan ihanaa! <3 Mä tykkään! Sopivan elegantti tuoksu arkeen ja illanviettoon. Miesten Guccin tuoksu on myös mun favoritti. Oon kun sulaa vahaa ton tuoksun myötä. Aaaah! 


Illan hiukset by Hannamari. Tässä kuva ennen laittoa.


Ja sitten lopputulos! Sytyn tollasiin ns. huolettomiin kampauksiin eli Hannamaria lainatakseni trendikampauksiin. Eli nyt trendikampausta kehiin ja mummokampaukset voidaan unohtaa. Muistakaa että pinnit ja hiustenpidennykset eivät saa näkyä kampauksista. Hyvän kampaajan merkki kun nämä eivät näy. ;)


Iltaa varten pitää olla pukuun sopivat nudet rintsikat ja korkkareihin erikoislaastaria, että jaksaa köpötellä. Eiköhän nyt oo kaikki valmista?! Laitan uutta postausta sitten missä oltiin ja mitä tehtiin. Nyt pitää mennä meikkaan, aikaa 35 minuuttia. 


Kivaa viikonloppua! Palaamisiin!
-Iina-







4 kommenttia:

  1. ootko koskaan miettiny, kuinka totaalisen feikki olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en ole. Tykkään kauniista asioista! Elämä on ihanaa! ;)

      Poista
    2. Sellainen vaikutelma on kyllä syntynyt, että raha on hieman mielekkäämpää.

      Poista