sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Blingiä ja Arttia

Kai ootte muistanu siirtää kelloja? Nyt aikaero on tänne kaks tuntia. Turisteja ja ihmisiä on tullut todella paljon lisää ja sen huomaa isolta tieltä Sheik Zayed roadilta. Tiellä on kuusi kaistaa suuntaansa ja jonot on todella pitkät ruuhka aikaan. Ruuhkat täälä alkaa noin kuudelta.


Kuulin yks päivä kauhutarinoita Dubaista. Tai no tästä kaupungista niitä liikkuu yllinkyllin. Tarinoita kuulin mm. taxikuskeista. Täälä ei kouluissa opeteta terveystietoa tai uskontoa. Uskonnon ymmärrän, että sitä ei opeteta, mutta terveystietoa. Lapset olettaa että haikarat tuo vauvat ja jumala parantaa taudit jne. Opettajia on kielletty kertomasta nämä asiat. Jos oppilaat kysyy opettajalta terveystiedosta jotain, on hänen vastattava että kysy vanhemmilta tai katso internetistä. En oo tullut ajatelleeks, mutta niinhän se täälä menee...


Oltiin taide kaupoilla yks päivä. Mulle iski taiteellinen olo, eli pakko saada vähän arttia seinään. Mikä se olo sitten on niin en tiä... :D Ei vaan, siis ajattelin pistää iGlown peräseinään vähän piristystä taulujen sinfonialla. Pesupaikkanurkkaus on valkoinen ja hieman kylmän oloinen. Halusin nurkasta rentouttavan näköisen. Tauluja on kaksi, yksi sekava mikä on ajaton. Toinen missä on ukkoja rivissä. :D Just siis iGlowhun sopivaa! 


Jotta blingi ei lopu kesken elämästä, laitoin väliin timantti verhon. Se kiilteleee ja paljon! Kai ny jokaisella pitää oma discopallo olla!? Taidan olla muuttumassa harakas... :D


Tässä muuten mun ja Ceen bongaamaa sisustus juttua kotiin. Zara homesta löyty mukaan valkoinen tupsu, timantti varhotupsut, veskiin valkoinen pyyhekori ja kaksi kappaletta pöytätabletteja. Aivan ihana paikka toi Zara Home. Menkää ihmeessä tilaan netistä koti juttuja http://www.zarahome.com/.


Tupsu takana koristaa nyt lasikaappia. Kynttiläkipot talveks kimalteleen ruokapöydälle Lifestyle kaupasta. Siä on muuten kaikkee ihanaa pikkujuttua kans! Kukkia... -Mikä ton kukan nimi nyt taas oli?


Hali pusu ja Saijalle iso super voimahali! <3

-Lina Mola- (niinkun täälä sanotaan)









4 kommenttia:

  1. hei mitä yökerhoja suosittelet turistille? opiskelijalle sopivia, eli ei mitään överikalliita. :d onko sellaisia edes? miten yökerho-etiketti siellä muuten on? mihin aikaan baariin mennään ja kuinka fiinisti pukeudutaan?
    kiitos jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Taala ei voi koskaan ylipukeutua liikkaa.. :) Mutta toki paikkoja loytyy mihin voi menna rennosti istuskeleen. Riippuen paikasta varsinkin miehilla pitaa olla pitkat housut ja umpinaiset kengat. Hintataso on aikalailla Suomen hinnoissa. Tiistaisin on ladies night, jolloin naisille ilmainen sisaanpaasy ja ilmaisia drinkkeja.. ;) Jos oot tulossa tanne pain, pista vaan lahempana viestia niin voin yrittaa olla avuks jotenkin! :)
      -Iina

      Poista
  2. Moikka!

    Mistä saisin ostaa tollaset timantti verhot?

    VastaaPoista