lauantai 13. lokakuuta 2012

Happy Birthday

Tänää taas uuteen viikkoon! Oon niin fiiliksissä kun mun ihana, kiva, rakas kaveri Cee tulee kyläileen! Maltan tuskin odottaa! Tiedossa siis kaikkee vaaleenpunasta tyttö hömppää! <3 Dubai Mallille on avattu Cheescake Factory, josta ei puutu valinnanvaraa ainakaan kakuista. Juustokakkuja löytyy moneen makuun, vaihtoehtoja löytyy 50 kappaletta! Starbucks jää kylmäks kakkoseks! Ennenkun ollaan hyväksi todettu pitää mennä testaan Ceen kanssa. 

Nyt synttäri fiiliksiin! Kutsuin pienen suomi porukan iltaa viettään kotikekkereihin. Kauheella vauhdilla tulin iGlowsta kotiin, aikaa oli tunti laittaa paikat kuntoon. Onneks täälä on tapana tulla tunnin tai kaksi myöhässä, että ei se niin justiinsa ollu. Tarjottavaa oli katkarapu salaattia, ruisleipä nappeja lohi kermaviilitäytteellä. Juotavana roseeta ja viiniä. Mansikka margaritaa löyty myös työille jälkiruoaksi. ;)


Blissistä löytyy ihania kukkia! Sain vaaleenpunaisia ruusuja tasan 24. Niistä kaksi oli pinkkejä ja loput vaaleita. Ja voi että mikä tuoksu!! Yleensä ruusuissa on pieni tuulahdus tuoksua jäljellä, tai ainoastaan pelkkä häivähdys jäljellä. Näissä oli aivan ihana ja voimakas tuoksu, että voisin vaikka nukkua niiden seassa! Love Love!


Siniset kukat koristaa olkkarin pöydällä. Mikäs nyt ton kukan nimi olikaan? En nyt muista nimee, mut ihania kuitenkin. :) Kukat sain maljakkoihin, niin sitten soi ovikello... Ei tullut vielä vieraat, vaan kakku saapui! Paketti oli pahvin sisällä ja laatikko oli aivan mielettömän kokonen. Hyvä etten pomppinu kun näin sen! :D Eikun taisin mää pomppia muuten... Paketti auki ja siinä se oli Louis Vuitton kakku! Hei vähän mageeeee! 




Ja mun kakussa oli glitteriä! Siis glitteriä! :D Kimaltelevia pieniä hiukkasia... Kakun tekeminen oltiin kuulemma aloitettu alkuviikosta, torstaina se oli valmis. Kakku oli suunniteltu netissä, älä kysy miten.. Kakku on 30 hengelle vaikka meitä syöjiä oli viisi! :D Painoo tällä mun laukulla oli lähemmäs kuusi kiloa.


Tunteella leikkasin ensimmäisen palan kakkua! Eihän sitä meinannut raskia syödä ollenkaan! 


Täytteenä kakussa oli kaikkien tyttöjen rakastama suklaa. Kakun maku oli yllättävän hyvä, tottakai marsipaania melkein suurinosa, mutta sisältä ei ollenkaan liian kuiva. Taidampa ens kerralla vääntää ihan ite... Tai sitten en, vois olla pinna kireellä ton teossa.


Ja iso lämmin hali kaikille teille jotka onnitteli mua facebookissa ja tietysti kiitos vieraille! Olitte kaikki mun juhlissa mukana. Täältä oli kiva lukee toivotuksia, olo tuntu siltä et oli lähempänä Suomea. <3<3<3

Pusi pusi halirutistus! Kivaa alkavaa uutta viikkoo!

-The Iina and super sweet sixteen-


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti