keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Time Out testaa

Hellou!!

Tänää ilmeistyi uusin Time Out Dubai niminen lehti, joka ilmestyy pari kertaa kuussa. Time Out kirjoittaa suosituksia paikoista, ruuista, tapahtumista, konserteista yms. Se on lehti realiajassa ja moni sitä lukeva luottaa lehden sisältöön. Time Outista selviää missä tapahtuu ja milloin, jos on illalla tekemisen puutetta. 


 Aamulla kiirehdin yövaatteet päällä lähikauppaan hakeen lehtee. :) Lähikauppa on siis viiden kilsan päässä, että ei se ny ihan lähikauppa oo mutta melkein. Sain käteen uunituoreen Time Out Dubai lehden! Lehdessä on osio jossa Holly Sands testaa palveluita.
Kauheella vauhdilla pläräsin lehden läpi, koska auto jäi taas keskelle tietä. Siellä se oli sivulla 36. Tried & Tested: Eyelash Extensions by iGlow.


Eka tietysti tsekkasin tähdet... -Okei, neljä tähtee viidestä, hyvä hyvä ja sitten luin tekstin. Olin tosi yllättyny ja ilonen kirjotuksesta, mikä parasta loistavaa mainosta iGlowlle! Tein ripset aivan niinkuin ennenkin, mutta mielessä mietin "mitäköhän se musta kirjottaa". Holly puhui niin nopeesti britti englantia, että tipuin pari kertaa kärryiltä. Mut pääasia oli että hän lähti erittäin tyytyväisenä takaisin kotiin! Holly antoi myös positiivista palautetta tunnelmasta sekä ympäristöstä. Harmittaa kun mun barbi verhot ei ollu sillon viä paikalla! Niistä mun tarvii ottaa viä kuvaa teille. :)

Linkistä pääsette lukemaan vielä koko tekstin läpi:
 Ja hei huom! Teksti on Hollyn sanoja, eli me ei olla tässä jutussa mitenkään sanojen takana :) Mikä siis mahtavaa on se, että iGlow on luokiteltu samaan kategoriaan Sisters Beautyn ja Tips&Toesin kanssa! Molemmat firmat on ollut Dubaissa yli 10 vuotta ja me ollaan oltu auki vasta seitsemän viikkoa ja nyt meitä jo rinnastetaan näihin kahteen tunnetuimpaan ketjuun! 


Huomenna mulla on synttäripäivä ja oon järjestäny illaks vähän illanistujaista. Ollaan kivalla pikku suomalais porukalla kotona, purtavan ja kakun kera! Kakku on tilattu mutta en viä tiä millanen siitä tulee. Toivomuksia mulla oli kakun suhteen kylläkin... :)) Aattelin tehä taas super varman Rocky Roadin joka ei voi mennä pieleen ja ei jätä ketään kylmäks! Se on niiiin super hyväää!



Ihanan näköset noi pallerot! Palleroita yritin kerran tehdä Marielan opastuksella, mutta ei ne tolta näyttäny. :D Viä on opeteltavaa! Oon muuten kans hurahtanu pikku muffinseihin. Siis ihan niiden näön vuoks, eri asia on onko ne hyvää.


No joo poikettiin me huomista varten "Alkossakin" eli African Easternissa.
Hahaa ei tartte ite kantaa ostoksia autoon, jos ostaa kerralla enemmän. Afrikan Eastern muuten sijaistee Marina Mallissa autohallissa hieman piilossa. Johtuu siis kulttuurin takia, eli sisälle ei näe teipattuiden ikkunoiden läpi.


KYLLÄ, löysin Carrefourista Pandan lakuja! Tosin ne oli hyllyn alimmaisena sillain, ettei vaan kukaan niitä näkis. Mutta noin monta maku vaihtoehtoo niin johan on!


Huomenna synttäri fiilistelyä lisää! See ya!
XOXOX


-Iina-












2 kommenttia:

  1. Wau! Googlailin tässä hiukan matkakuumeisena Dubai-juttuja ja päädyin tänne sun blogiisi. Mahtavan rohkea loikka perustaa oma yritys ulkomaille, paljon onnea/tsemppiä!

    Dubai on muutenkin yksi lempparikohteitani!

    VastaaPoista