tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ripsiräpsy asiaa

Moii kaikki! 

Kuinka monella on ripsienpidennykset? Oon huomannu näitä blogeja vilkuillessa et niistä kertominen on aika suosittu puheenaihe joka myös kiinnostaa mua. Ripsienpidennykset helpottaa arjen rutiineja ja säästää aikaa varsinkin meikkitouhuissa. Ja mikä parasta herättyäsi olet suoraan kauniista ja rohkeista, näytät oikeesti fressimmältä! :)


Mulla on ollu ripset reilu 2 vuotta ja nyt vasta pidän kolmatta "taukoa". Tauot ripsistä on vaihdellu parista viikosta pariin kuukauteen. En pysty vaan kertakaikkiaan olla ilman! Ilman ripsiä olo tuntuu kaljulta.. ..jotain puuttuu. Onneks ens viikolla koittaa ripsien paluu. 

Ensimmäinen tauko meni ns. testimielessä. Miksi? Halusin nähdä omin silmin miltä omat ripset näyttää vuoden jälkeen kun pidennykset ottaa pois. Ripsienpidennyksistä sanotaan, että niistä ei tarvitsisi pitää taukoa laisinkaan. Vertaan aina kuitenkin niitä hiustenpidennyksiin ja geelikynsiin, joten asiakas itse saa tehdä päätöksen tauon suhteen.

Olen tehnyt itse pidennyksiä melkein kolme vuotta, Lash Perfect merkillä. Tiedättekö merkin? Merkki on ammattilaisille tarkoitettu joka on kotoisin UK:sta. Merkillä on tarkat standardit ja laadukas koulutus joka on kaiken A ja O.
  

Monesti kaikki tulee kysymään vahingoittaako pidennykset omia ripsiä. Vastaus on hyvin yksinkertainen:

Ei missään nimessä, JOS pidennykset on tehty oikein.
Ehdottomasti tärkein asia on, että YKSI RIPSIJATKE ON LIIMATTU YHTEEN OMAAN RIPSEEN! 
Tässä myös muutama huomio koskien kysymykseen... Tekijän on otettava huomioon asiakkaan oma luonnollinen ripsi. Loogisesti ajateltuna pitkä, paksu ja epäsiististi laitetut (sotkuset) pidennykset vahingoittaa sinun omat hennot ripset. Toinen tärkeä pointti on, että ripsijatke on sen verran paksumpi ja pidempi kuin oma luonnonripsi, joten kun otat ripset pois ero on suuri. Ripsijatkeen pituuteen ja paksuuteen "sokeutuu" , joten tottakai oma ripsi näyttää mitään sanomattomalta.
Mitä mieltä olette? Kuullostaako järkevältä, vai oletteko toista mieltä?

-Iina-






3 kommenttia:

  1. No mun tilanteen sä tiedät:D Mut sun ripset Iina oli upeat ilman pidennyksiä! Katsoin kadehtivasti että kunpa mulla olisi omat tuollaiset:D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) omasta mielestä omat ripset näyttää aina lyhyiltä. mut pidennykset on saatava niiden helppouden takia.. ;) ookko muuten huomannu ripsien pysymisessä eroo kun on kuumat ilmat ja aurinkorasvaa/öljyä tulee käytettyä?

      Poista
  2. En ole pahemmin huomannut. Hyvin ovat pysyneet vaikka käytän maskaraa ja lantraan aurinkorasvojen kanssa!

    VastaaPoista