perjantai 22. kesäkuuta 2012

NAZILA love


NAZILAT on saapunu iGlow valikoimaan! Aivan syötävän ihanat kynnet! <3<3<3  
Nazila Love Glamour!

Nazila LED geelit on kestolakkoja jotka pysyvät siisteinä kynsissä kaksi viikkoa. Värivaihtoehtoja on satoja ja nämä herkulliset värit sisältävät runsaasti pigmenttejä. Siispä niitä ei voi olla huomaamatta ja mikä parasta kynnet pysyy siistin näköisinä. Saatavana on myös glitter kestolakat, joiden erikoisuutena on normaalia isommat glitter hippuset. Isommat glitterit takaavat paremman hohdon! BLING BLING!

Väreistä löytyy varmasti mieluinen väri juuri sinulle

Kestolakkaus lakataan oman kynnen päälle, joten omat kynnet kasvaa lohkeilematta lakan alla. Suosittelen lakkausta erityisesti niille joilla on omat kynnet kun paperia, nimimerkillä: omat kynnet ei kasva ja lohkeilee.


Geeli kovetetaan LED UV lampun avulla.



3D NAZILA

3D kynnet on ihan huippu uus juttu!!!
Vahingoittamatta laisinkaan omaa kynttä, tekokynnet ovat palanneet! Uskokaa tai älkää! Voit tietyyn juhlaan, esiintymiseen, näytökseen tai tärkeään päivään säväyttää laittamalla kynnet kiinni teippi kiinnityksellä. Paketissa on myös "sileitä" kynsiä ilman 3D efektiä, joten näön ja laiton saat tehdä oman mielikuvituksen mukaan. Kynnet voivat kiinnittää yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin kynsiin. Sinun ei tarvitse istua kahta tuntia kynsihuollossa kun saat glamour kynnet kotisohvalla. Pysyvyys kynsissä ok, mutta en alkaisi rikkaruohoja kitkeen, mutta hyvin voisin lähtee kylille näytille. :)
 


Nazilat olivat myös esillä paikallisilla messuilla; Dubai Beautyworld Middle East Exhibition.
Messuilla Nazilat meni kuumille kiville ja viimeisenä päivänä ne oli loppu hyllystä!


Vink Vink!
Ainoana Suomessa, Tampereella Nazila 3D kynsiä myy IGlow! Käykää ihmeessä tsekkaamassa! Kysy lisää jos kiinnostuit.
iGlow Dubaihin tulee kestolakat sekä myyntiin 3D kynnet.

-Iina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti