perjantai 29. kesäkuuta 2012

Car fan

Jou Jou Jouuu! Kuis kulkee!? 
Viikonloppu alkaa täälä torstaista... 

Oltiin syömässä pikku iltapalaa Habtoor Grande Hotellissa ja poikettiin Horizon clubille jossa sattumalta olikin tuttu suomalainen soittamassa musaa. 
Kauniaisista kotoisin oleva DJ Boris Jetski! Klaus on soittanu musaa Helsingin menomestissa mm. Tigerissa ja Tivolissa. Ja nyt hän on Dubaisa viiden tähden hotellin clubilla pyörittelemässä levyjä, loistavaa!
Uusiin suomalaisiin täälä on aina kiva tutustua ja päästä jutteleen. Mitä kauempana on pois Suomesta sitä läheisimmiltä suomalaiset tuntuvat... Me ollaan täälä niinkuin yhtä perhettä... :)


Pruuuum.!
 Hitsi vieköön mää kuolaan näitä autoja! Täälä näkee just niitä autoja jotka on suoraan autolehden kannesta! Mercedes MacLaren mersuja löytyy pikku pojilta ja tuunattuja minejä ja jne. :)



Ferrari eri väreissä on yleinen näky ja löytyy jokaisen hotellin Valesta. Valet parking tarkoittaa sitä että henkilökunta parkkeeraa auton sinun puolesta ja hakee sen. Tämä on hyvin yleistä hotellien yhteydessä ja ostareissa. 



Hintataso autoissa on naurettavan halpa verrattuna Suomeen. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Esimerkiksi Suomessa saa samalla rahalla käytetyn pikku Bemarin  kuin täälä huippu Audin. Siispä tuontiautoja/muuttoautoja tuodaan täältä Suomeen.



A 31 Sheikin Rolls Royce. 
Numerot 1-100 ja A kirjaimmella alkavat autot kuuluu Dubain sheikin perheelle. Siispä muut ei saa näitä rekkareita. Rekkareita täälä voi ostaa, mutta hinnat ovat päätä huimaavia!


Pojat pitää Audin puhtaana



Tankkaus onnistuu puhtain käsin... Istut autossa ja pojat tankkaa.
Tankillinen bensaa maksaa 20€! Eli saat viis tankillista bensaa täälä ja Suomessa yhden!
Halpaa kun makkara!


Tässä Audi piili jolla päästelen! Ja ofcourse valkonen. :D

Tuolta vaan ettiin oma herkku, kyllä hämpillä kehtais päristellä...

Vauhdikasta viikonloppua!

-Iina-




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti