keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hommat etenee

Helou kaikki te siellä!
Nyt on mun blogi julkastu facebookissa laajemmin...! Jännäää... Tervetuloo seuraan blogia ja tapahtumia. Toivottavasti tykkäätte. Kommentoikaa ja kertokaa mitä haluatte kuulla! :)

Joko on juhannus suunnitelmat tehty?! Dubaissa ensimmäinen juhannus, eli se tarkottaa sitä että se on viikonloppu muiden joukossa. Voi olla että mennään brunssille tai veneileen. 

Kotiuduttu nyt ollaan takas tänne palmille. Tänään pyörittyä pitkinpoikin oli fiilis ihan eri kuin muutama kuukausi takaperin. Tutut ympäristöt, ihmiset, paikat, liikenne jne. tuntuu kun olisin viettäny täälä aikaa jo monta vuotta. Ja tää lämpö, ei tartte palella! Helppoo asumista ja palvelu toimii. Huonoa on pitkät valimatkat ja asioiden hoito ei toimi pelkällä yhdellä puhelinsoitolla. Aikaa on siis varattava riittävästi. Nykyään en valita jos Nordean pankki jonossa joutuu jonottaa tunnin...

Tänää oli rapsakka kesäkeli, kyllä tarkenee. Viime viikolla oli ollu kuulemma 51 astetta, ei paha...


Ajeltiin kohti Deiraa, jossa mentiin Cosmeticalle. Cosmetica on kauneusalan tukkuliike, josta meillä oli tarjous niiden tuotteista mm. kampaamotuolit ja muut tarvikkeet. Täällä pitää aina tingata hinnasta ainakin 10 dirhamia pois hinnasta. Joten nytkin piti saada hintaa alemmas.


Cosmeticalta sännättiin vauhdilla Jumeirah Lake Towersille, koska paikan piti edetä remontissa jo kovaa vauhtia eteenpäin, sen aikana kun olimme pois. En malttanu olla näkemättä tämän hetkistä tilannetta! 

Alek vauhdissa, kertoilee veskin tulevista kaakeleista

Pitää katossa muotoo olla

Meille tulee oikee valkoinen marmori lattia! <3

Päivään mahtu myös työhaastatteluja. Haastattelimme neljä filippiinotyttöä mani/pedicure henkilöiksi. Alekin mukaan ollaan myös aikataulussa paikain avaamisen suhteen, eli heinäkuun 20pv. Tarkoitus on saada paikka auki viimeistään ennen ramadania.

-I-







2 kommenttia:

  1. Oikein hyvällä mallilla näyttää olevan, tässä on hyvin aikaa vielä, tulee kyllä varmasti tosi upea hoitola!! Täällä yksi vakio asiakas jo näin etukäteen:))

    VastaaPoista