tiistai 26. kesäkuuta 2012

Mistä kaikki alkoi?

En malta odottaaaaa!!! Nyt vasta alko pieni jännitys... Mää niin oon innoissani ja odotan tulevaa!!!
Muutama hassu viikko ja tytöt Suomesta on täällä ja paikka aukee! Huikee fiilis ja elämäni paras hetki!

Mistä kaikki alkoi...
En ole koskaan miettinyt tulevaa. Elän tässä hetkessä ja mikä minusta tuntuu hyvältä! Liiasta miettimisestä tulee vaan pää kipeeks. Muutama pari vuotta takaperin en osannut kertoa mikä musta tulee isona. Annoin ajan kulua ja ajan näyttää. Kun aloin suunnitella liikkeen perustamista tänne Dubaihin, ei missään välissä käynyt mielessä että "mitä jos" tai "jos sitä, tätä, tota"... Miks pitää miettiä..? Se on sen ajan murhe sitten... Motto oli kun tänne lähdin: eteenpäin sano mummo lumessa!

IGlow lähti harrastus-mielessä liikenteeseen, koska halusin tehdä jotain extraa toisen työn lisäksi. En haukannu liian isoa palaa, koska kysessä oli harrastus. Joten aloin tekemään suihkurusketuksia kotistudiossa sekä reissaavana ruskettajana.


Kotistudio valmistuu...


Omat vanhempani auttoivat minua pistämään paikat kuntoon ja tottakai antoivat neuvoa tulevaan. Yrittäjä taustaa löytyy vanhemmistani, että myös sukulaisista joten kaikki toivat tsemppiä omaan yrittämiseen! 

IGlow tarvitsi uudet tilat, koska toiminta laajeni myös ripsienpidennyksiin. Jätin toisen työni ja aloin koko päiväiseksi yrittäjäksi. Mukava idyllinen paikka löytyi Tampereelta Sammonkadulta. Saman katon alla toimii myös hieroja Asko ja jalkahoitaja Anne.



iGlow Dubai lähti ajatuksesta jonka pistin "ilmaan"... Muutaman kuukauden ideaa haudutettua, sen ihmeemmin miettimättä hommat pistettiin alulle. (Noo okei, tietysti vähän piti numeroita pyörittää ympäri ja ämpäri jne)... 
Uusi kulttuuri, ihmiset, paikat, uskonto, tavat ja tietysti koko kauneudenala arabimaassa. Olin valmis ottamaan aika ison askeleen elämässäni! 

Tarvitsin luotettavan henkilön jatkamaan Tampereella kuvioita ja mukaan tiimiin liittyi Saija K Styling! Ilman häntä en olisi täälä toteuttamassa itseäni, iso kiitos hänelle mainiosta ja parhaasta yhteistyöstä. :)


Ikää mulla on 23 ja mielestäni olen saanut aikaan jo ihan kivasti. Tarkoituksena on valmistua joulukuussa Tampereen ammattikorkeakoulusta restonomiksi. Samalla suoritan työharjottelua, liittyen yritykseeni. En ole missään vaiheessa ottanut tekemisistä stressiä, koska mielestäni stressin aiheutat vain itse. 
Mitä tapahtuu seuraavaksi? En osaa sanoo... Tai no siis, kaks vaihtoehoo... Joko tästä voi vajota alas tai sitten nousta ylös. Se jää nähtäväks.

Toivon kaikille rohkeutta elämässä ja etenkin yrittämiseen! Älkää miettikö liikaa!


Pusuja ja haleja,
t: plondi joka pistää tuuleen... :))





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti