sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Paksut ja terveet hiukset?

Iina testaa!
Nyt kun tammikuu on melkein jo puolessa välissä ja terveysintoilu on hieman tasaantunut, tai ainakin uskon niin. :), on hyvä aika alkaa laittamaan itseään ulkoisestikin kuntoon... Otin käyttöön L'ANZAlta Healing Nourish matkakokoisen hiustenhoitotuote paketin. Pakkaukseen kuuluu shampoo, hoitsikka ja hiuksiin jätettävä spray. 


Poistin teippipidennykset nyt toistaiseksi ja voitte vain kuvitella kuinka oma tukka tuntuu hiirenhännältä sen jälkeen. Pidennyksistä pidän nyt muutaman kuukauden tauon. Annan hiuksien levätä ja sitten kun tulee ikävä pitkää ja paksua tukkaa laitan pidennykset. Mää oon niihin niin koukussa!

Lanza Healing Nourish Anti-Thinning Formulas Specifically
Developed for Women and Men!

Extends Hair’s Anagen Phase
Targets Seven Key Areas to Nourish Healthy Hair Growth
 Inhibits DHT (most important for men)
Activates Growth Factors
Stimulates Dermal Papilla Development
Boosts Circulation
Accelerates Scalp Cellular Turnover
Sulfate-free, paraben-free & sodium chloride-free
Protects hair color


Tämä tuotepaketti lupaa kiihdyttää hiustenkasvua, varsinkin lyhyitä "vauvan hento" hiuksia kasvattava. Tuote hoitaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Stressiä havaitsin viime vuoden puolella, joten se vaikutti myös omiin hiuksiin. Hiustenlähtöä oli normaalia enemmän. Vesi on täällä Dubaissa myös todella kovaa, aurinko paistaa ja suolainen merivesi kuivattaa. Hiuksia koetellaan siis todenteolla. Päätin ottaa tehoiskun ja katsoa onko tästä paketista apua. Tuote sopii erinomaisesti myös miehille!

Tuotteita olen käyttänyt noin kuukauden verran. Pesen hiukseni parin kolmen päivän välein riippuen tilanteesta. En ole käyttänyt muita tuotteita tämän kuukauden aikana. Koostumus on tuotteissa hyvä, shampoo hieman geelimäinen. Hieron shampoon ja hoitsikan kauttaaltaan päänahkaan ja sprayn suihkautan lopuksi.
Hiustenpesun aikana shampoosta tulee raikas tuoksu (oliskohan menthol) ja päänahka "viilenee". Eron kyllä huomaa! Shampoon huuhtelen pois, levitän hoitsikan ja annan vaikuttaa hetken. Hoitsikkaa levittäessä melkein jo tuntee kun hiukset alkaa kasvamaan... :)
Lopuksi suihkautan pyyhekuiviin hiuksiin (päänahkaan) sprayn. Pikkuhiljaa tulee sama fiilis kun shampoon levittämisen jälkeen, mutta ei niin pistävä. Päänahka aktivoituu sprayn jälkeen ja veri alkaa kiertämään. Lopuksi kuivaan hiukset. En tiedä onko kuvittelua, mutta monesti sen jälkeen mun on tullut hiki... Johtuukohan siitä, että veri alkaa päässä kiertään? Fiilis on, että jotain tapahtuu päänahassa...

Nyt kuukauden jälkeen hiukset tuntuu vahvemmilta ja terveemmiltä. Kuivuus  on vähentynyt. Paksuudessa nyt en huomaa huomattavaa eroa, mutta vielä kuukauden säännöllisellä käytöllä tuloksia uskon huomaavani. Siis kärsivällisyyttä tähänkin projektiin. Aivan loisto tuote näihin olosuhteisiin! Tästä tuotepaketista tulee mieleen lääkekuuri, joka tehostaa hiusten hyvinvointia. 


Bongasin hiuspaketin joulukuun lehdessä. Se oli valittu 10 suositumpaan tuotteeseen! Kuukausi vielä testausta lisää niin voin sanoa oman mielipiteen tuotteesta.

Terveellistä hyvinvointia myös ulkoisesti.
  Kuullaan, puss
-Iina-






3 kommenttia:

  1. Hei tiedätkö missä tota L'anzan tuotepakettia/tuotteita myytäs Suomessa tai Tampereella ? :) oon yrittäny selvittää mutta toistaseks ei oo napannu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      L'anzaa myydään Tampereella esim HohDesign:ssa Satakunnankadulla, lähellä Anttilaa. Poikkee sinne! :) http://www.facebook.com/pages/hohDEsign/328573717013?fref=ts

      Poista
    2. Oi! Kiitti paljon vinkistä! Pakko päästä kokeileen tota :)

      Poista