sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kesä tule jo

Oottelen jo innolla kevättä ja kesää. Iltasin kun on ollut ulkona tulee mieleen Suomen kesä illat, tuoksuu samalta! Lämpö laskee alle 20:neen. Ollaan puhuttu kesän suunnitelmista. Kesälomaa nautitaan Suomessa. Ei haittaa vaikka sataa koko kesä. Se vihreys, sauna ja mansikat tekee jo siitä mielettömän!   Huhtikuussa lähdin Dubaita kohden eli viime vuoden kesä meni vähän niinkun siinä. Kohta tulee vuosi täyteen täällä isolla hiekkalaatikolla. :)


Tällä hetkellä fiilis on tosi jees. Välillä tulee tottakai kotia ikävä, mutta se menee kuitenkin ohi. En päästä sitä ikävää valloille. Mietin aina missä kukakin menee tai mitä tekee. Soittaminen helpottaa. Tietyistä jutuista haavailen. Eilen illalla teki mieli irtokarkkeja (kovia/mustia), Valion raejuustoo ja mehukeittoo! Oltermanni 17% juusto on myös kova sana. Viimeks kun Suomeen tulin ostin kentältä paketin Oltermannia ja vetelin pelkkiä siivuja. :D Funlight mehusta ja karkista itseasiassa oon päässy jo kokonaan eroon. Vesi korvaa mehun ja kun lempikarkkeja ei ole saatavilla. Kaikkeen sitä tottuu, ei uskoisi.


Ajeltiin yks päivä Al Sufouh roadilla. Pongasin valkoisia pupuja aivan tien vierestä. Ne oli Sheikin palatsin edessä olevalla nurmikko alueella. Sain syöttää niille porkkanaa. :) Pikkutyttönä mulla on ollut viis pupua. Meillä oli kavereiden kanssa mun kotipihalla Takahuhdissa "kanila". Siellä oli jos jonkin näköstä elukkaa. Sit roudattiin meijän kaneja kaninäyttelyihin ja sit kaneille oli olemassa kaniesteet. Eli erivärisiä esteitä, samalla tapaa kun hevosille, mutta vain pienoiskoossa. Arvaa vaan oltiinko me tohkeissaan! Hevosista puheenollen kävin pikkutyttönä myös kysyyn jopa naapureilta, että haitaako jos tohon meidän takapihalle tulee hevonen... Keskelle omakotitalo aluetta. :D Oi voi, että sellasta.


Löysin aiiivaaan iiihanan hiuskuvan! <3 Nyt kun kesä alkaa lähestyyn niin tää toimii aivan varmasti kesän juhlissa. Tai miksei tulevailla morsiammilla! Jos vain on pitkät paksut hiukset (hiustenpidennykset) niin kokeilkaa. <3


Nyt töpinäksi kello käy. Kivaa maanantaita!
Pusss! x
Iina







2 kommenttia: