sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Luxury expo


Olinkin unohtanut kokonaan kertoa, spa nautintojen lumoissa kun olin.. Meillä olikin ihan mielenkiintoinen keskiviikko! Pitkästä aikaa extempore reissu ja ei yhtään pöllönpään paikkaan. Dubain maamerkkiin eli Burj Al Arabiin. Niiiin siis siihen seitsemäntähden purjehotelliin... ;)
Tykkään suunnittelemattomista reissuista tai illoista jolloin ei tule sen kummemmin mietittyä tulevaa. Tämä oli juuri seillainen ilta. Burj Al Arabissa oli Luxury expo messut.


Voitte vaan kuvitella mitä mietiskelin kun sinne lähdin... Ekana tuli mieleen et okeii siä on varmaan makeita laukkuja tai jos kenties törmäis johkin hollywood staraan. Sisälle astuttua heti oikealla olikin ständi jossa promottiin muutaman millin jahteja. Onnea vaan pojille niiden myyntiin. :) Viime kerralla tosiaan näin hotellin asiakkaan crockseilla Burj Al Arabin ravintolassa... Mukavuus ennen kaikkea!
Messuilla oli tauluja näytillä ja "koriste" esineitä. Kullattuja tietenkin. Kullattu oma auto pienoismallina työpöydälle ja hintaa napsahtaa 50 000 euroo. Miten selviäisinkään ilman sellaista!? Kuvassa olevat taulut oli keräilyharvinaisuuksia. Tauluista tuli mieleen vähän kun Hard Rock Cafe. Samantyylisiä ja sisällä oli esim. Marilyn Monroen kuva ja kirje vuodelta, en muista...


Astiat on hyvä paivittää uuteen uskoon silloin tällöin. Kai teillä on juhla-astiasto erikseen? 
Jos ei, tässä mainio vaihtoehto.
Käsintehtyjä astioita sekä hopeiset ruokailuvälineet kullatuilla yksityiskohdilla.


Iina <3 FENDI. Meistä tuli just kavereita. 
Musta kalusteryhmä Fendiltä ja bling bling tyynyt päälle. Avot!
Somistuksessa olevat FENDIN viinilasit kipaleelta 2550dhs. Niin siis euroissa 530€ kpl. Ostaa saa ken haluaa.


Hiukan erikoinen mysteeri mies tuli esittelemään koruja. Jotenkin katse meni kuitenkin hänen kelloonsa ja korut oli aivan sivuseikka. Kelloja tykkään muutenkin zoomailla joka paikassa. (Tarkkailen aina miehiä ja niiden kelloja, siitä näkee tyylin. Kädet muutenkin kertoo ihmisestä paljon). Kokeilkaa jos ette usko. Poikakaverin käsi kertoo hänen luonteensa... Eikö vaan? :)
Tämän miehen ROLEX timanteilla ja kuulemma tätä mallia ainoastaan maailmassa 10.
Tarkemmin kun katsoo, kello näyttää tulevan neljä. Mutta tosiaan kun kuvaa otin oli ilta kello yhdeksän. Mitäs tämä kertoo?! ;) Liekö patteri loppunut... 


Kotiin koriste lamppua olohuoneeseen. Jotain tiettyä hienoa lasia jne. Huonosti lamppu näkyy kuvasta.


Aina ei tarvi sormuksen olla yhdellä isolla kivellä. Tämä viininpunainen sormus timanteilla on iso ja kaikista hintavin, 200 000€.
Aikamoista. Eikä toi nyt mun mielestä miltään erikoiselta näytä.


Naisella pitää olla hajuvesiä. Mielen mukaan saa valita sopivan parfyymin olotilan mukaan. Pulloja on kiva olla erilaisia ja kokoisia. Tai sitten yksi isompi pullo... Tässä Guerlain hajuvesipullossa on 2 litraa ja näitä valmistettu vain seitsemän ja tämä on se viimeinen seitsemäs. Ainoa Lähi-Idässä. Tässä tuoksussa tärkeintä ei ole tuoksu vaan pullossa tuleva koru. Koru heijastaa väri sinun asusi mukaan. Hinta kyljessä 43 500dhs. Euroissa 9063€. 

Tuoksu oli vahva, naisellinen, juhlallisen hieno.

Illan juomatarjoiluun kuului viinit, viskit ja shamppanjaa. Pieniä suupaloja mm. oystereita, hanhenmaksaa, shushia ja suklaakuorrutteisia hedelmiä.


Tässä kaikki tärkeimmät.
Puss,
-Iina













3 kommenttia:

  1. No nyt harmittaa et jäi väliin!! Ens kerralla kyl pyydät mut mukaan, mä oon taas harpponu jossain ja menny koko expo ohi!!

    VastaaPoista