perjantai 18. tammikuuta 2013

Heaven in Spa

Mistä olenkaan jäänyt paitsi... Kirjainmellisesti hemmottelusta! Ensinmäistä kertaa Dubaissa kävin Spa hoitolassa. Erään asiakkaan suosittelema paikka Jumeirah Zabeel Saray Talise Ottoman Spassa. Spa on hotellin yhteydessä palmilla, joten matkaa ei kovasti ollut. Vaikutti niin lupaavalta, että tää oli pakko mennä testaan.

Jumeirah Zabeel Saray


Torstai iltaisin 8-10.30pm on "Couple night". Pariskunnalta yhteensä se maksaa 350dhs. Jolloin saat nauttia span hemmotteluista. Jos haluat hoitoja on ne varattava erikseen, jolloin sinun ei tarvitse maksaa pääsymaksua. Listalta löytyy aivan varmasti sopiva hemmottelu hoito.



Spasta löytyy kaksi pienempää poreallasta ja yksi isompi uima-allas. Kuumat kivipedit, trooppiset suihkut, lumihuone, höyrysauna, venäläinen sauna sekä suomalainen sauna! :)



Kuumat kivipedit. Auttaa rentouttamaan lihaksia.

Trooppiset suihkut

Huone, jonka sisällä oli pakkasta ja lunta. Lumienkelit jäivät tekemättä! Myönnetään, olin pelkuri. Brrr! 


Täällä oli paljon mukavempaa... Altaan reunoilla lounget, sohvilla pystyi rennosti makoileen.

Vaikka kauneusalalla toimin jää oma ulkonäkö välillä retuperälle. Hävettää sanoa oikein ääneen! No siihen päätin tehdä korjauksen. Otin kasvohoidon itselleni, kun viimekerrasta oli aivan liian kauan. Tästä päivästä lähtien lupaan pitää itsestäni parempaa huolta! Teen kasvohoidon ainakin kerran kahteen kuukaueen.
Tunisialainen tyttö teki hoidon ja olin tyytyväinen. Tuomio ihostani oli sitten toinen... Super kuiva ja iho näyttää muutaman vuoden vanhemmalta. Että tosi jees! Toisaalta se ei haitannut, koska olo ja koko fiilis oli sen jälkeen täys 10. Ainoana asiakkaana hiljaisessa rentoutumishuoneessa tarjoiltiin teetä ja pähkinöitä kasvohoidon jälkeen. Sanonko että täydellistä. Aaaahhh!
Jos miinusta pitää sanoa paikasta oli tarjoilut hieman heikot. Kyllä nyt mansikoita olisi pitänyt olla tarjolla tai hedelmiä. ;) Alkoholi ei kuulunut tarjoiluihin. Altaiden vedet oli muutaman asteen liian viileitä. Poreet olisi ollu täydelliset, jos vesi olisi ollut kuumaa.
Muuten kaikki pelitti ja homma toimi.


Tästä on hyvä jatkaa viikonloppua!

XOXOXO
-Iina-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti