sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tapahtumia

Viikonloppu oli ja meni... Havahduin myös siihen, että enää kuukauden verran jouluun. Hui, kun aika menee nopeesti. Pian siis jo juhlitaan uutta vuotta. Joko teillä on suunnitelmia ensi vuodelle? Tämä vuosi on ollut melkoinen kaikella tapaa! On opittu uutta, ihmeellistä ja kasvettu uuteen ympäristöön. Ensi vuodelle on yksi ainoa toive tai lupaus mikä on pakko toteuttaa keinolla millä hyvänsä. Teen lopputyöni ja valmistun sovittuna aikana!

Viikonloppu alkoi torstaista. Alkuillasta olimme hiusvastaavavina Emirates Golf Clubilla, jossa vietettiin FBC:n pikkujouluja. Teimme pikakampauksia sekä osallistuimme arvontaan iGlow lahjakortilla.


Kampauksien jälkeen kamat kassiin. JLO konsertin oli tarkoitus alkaa illalla yhdeksältä, joten äkkiä kodin kautta ja menoks.


Konsertti oli siis ihan mieletön! Vausi mikä meno ja meininki! Aivan super energinen, iloinen ja niin symppikseltä vaikuttava Jennifer Lopez, että VAU! Ulkoilma konsertti ja porukkaa kun pipoo, teki varmasti myös JLO:lle vaikutuksen joka oli ensimmäistä kertaa Dubaissa.



Konsertti oli Media Cityssä, eli aivan Marinan läheisyydessä. Oltiin melko kaukana lavasta, mutta silti nähtiin ihan ok eteen. Enemmän tilaa oli ainakin mitä Atelier festareilla eturivissä... Ihan huippu ilta ja musta tuli nyt JLO fani! 


Seuraavana päivänä perjantaina oli tiedossa gangsteri kotibileet. Hmm... Muut oli asuja valkkaillu iltaa varten monta viikkoa... Samana päivänä Moeen kauheeta vauhtia ostaa tunnissa rekvisiittaa... Pientä  vaatekriisiä oli havaittavissa. Selvisin tästä tunnissa ja olin hyvissä ajoin valmis, niinpä aikaa jäi ihastella muutamaa menopeliä Moe:n Vale parkissa.


... Jep jep... Minkäs ottais?!

Gangseri teemaalla mentiin eli päällä vähän verkkoo, helmee ja punasta huulissa ja kynsissä.



Shishaa polttelin koko illan. No en ny sentään! :)

Tsau!

-I-
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti