perjantai 16. marraskuuta 2012

Girl power

Moni tuttu kyselei Suomessa ollessani kuulumisia ja varsinkin miten on lähtenyt iGlowlla hommat pyöriin. Ollaan oltu nyt tasan kolme kuukautta auki. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan. Asiakasmäärät ovat nousseet viikottain, kiitos kuuluu meidän loistavalle Suomiyhteisölle, josta olemme saaneet loistavan vastaanoton! <3 Ihanaa palvella teitä kaikkia toiveiden mukaan! Nyt tarkoituksena on saada liikkeelle myös muut eurooppalaiset sekä paikalliset asukkaat.


Mun söpöliinit filippiino tytöt eli Arlene, Lanny, Mary ja Jane. <3 


Mukaan remmiin tulee vielä Malou, sitten meitä kaikkia on yhdeksän kappaletta mukaanlukien minut. Tytöt hoitaa kynnet kuntoon, hieronnat, ihokarvojenpoistot jne. Suomi tytöt Jaana ja Hannamari luo uudet hiustyylit. Muistutan muuten vielä tätä kautta, että itsenäisyyspäivä kampaukset kannattaa varata ajoissa...
Tulevaisuuden suunnitelmia on jo mietitty eteenpäin, mutta se on toteutusta vaille. Palvelutarjonta laajenee sekä uusia ideoita syntyy. Alamme maahantuomaan korkealaatuisia tuotteita... Siitä lisää myöhemmin... :)


Käsissä kestolakat pinkillä Gelishillä. Mää oon vaan niin koukussa näihin. Kestää kynsissä noin kaksi viikkoa. Kasvaa mun oma paperin paksuinen kynsikin kivasti lakan alla! Essien lakka kuvausrekvisiitaa, mutta toimii myös kynsissä.

Kuulemisiin ja hyviä unia!
Puss mus!
-Iina-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti