keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Talvi on jo ovella


Talvi koettelee täälläkin... Nyt alkaa huomaan kuinka kelit todella on viileämmät. Kelissä on suuri ero kesään verrattuna. Kroppa alkaa tottuun tähän kuumaan ilmastoon. Kesällä oli päivällä +48 ellei jopa enemmän, nyt iltalämpö on tällä hetkellä +27 astetta. Älkää nyt yhtään ihmetelkö siellä, mutta sen eron todella huomaa! Suomen kesässä on täysi helle kun mittari näyttää +27. Täällä me tyttöjen kanssa puetaan neuletta ja pitkiä housuja jalkaan... :D


Talven tunteen tekee mulla ainakin lumi, tunnelma ja joulutuoksut. Nyt olen ensimmäistä kertaa ulkomailla joulun. Vai oltiinkohan me Kanarialla joskus..? Fiilistä pitää täälä siis hakea muovikuusista, kynttilöistä ja värikkäistä/vilkkuvista jouluvaloista. Näistä kaikistahan tykkään erittäin paljon.... Tai sitten en. :D Vähän mua kutkuttais laittaa kotiin oikeen kunnon jenkkikuusi, täynnä kaikenmaailman tilpehööriä ja kimalletta unohtamatta! Voitais sitä sitten porukalla ihailla ja ihmetellä. Niin ja joo! iGlowhun toin Suomesta pikkujoulukuusen! Tai oikeestaan mun iskä osti sen joululahjaks. ;)

Tässä parit joulupopot talveen. Pidetään jalat lämpöisinä niin ei nuha yllätä! 

Kuukengät Guccilta lapsille kokoo 27. Nää on syötävät!

Louboutinilta kultaset tossut karvareunuksella. Nam!

Valkoiset mustalla Chanelilla ja helmillä.

Joulun ohjelma on vielä hiukan auki, eli missä, milloin ja mitä tapahtuu. Ainakin vieraita saapuu jouluksi. <3 Kohta on joulukuu ja pitää alkaa miettimään joululahjojakin. Nii ja sitten pitäsi pitää avajaiset iGlowlla. Tuleeko hyviä ideoita mieleen?
Tulevana torstaina alkuillasta meillä on Emirates Golf clubilla pikkujoulut tiedossa, jossa teemme pikakampauksia juhlaväelle. Ollaan siis siellä tyttöjen kanssa! Ilta jatkuu siitä Jennifer Lopezia moikkaan! Sitten selviää kummalla peppu pyörii paremmin... ;) Jaa sitten perjantaina gangsteri teemalla olvat bileet. Mitäs sinne laittais päälle?

Kivaa keskiviikkoo, moikka moii!
-i-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti