sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Punaa huuliin


Pirtsakkaa maanantain alkua! Täälä ollaan hengissä, vaikka toissayönä liekit roihus Sheikh Zayed Roadilla. Torni sijaitsee noin vajaan kilometrin päässä iGlowsta, eli onneks liekit ei kantautunut sinne asti. Ollaan kaikki ehjänä ja mitään vakavaa ei sattunut.


Toivepostatusta toivottiin meikki- ja hiustenhoito tuotteista. Siispä nyt saan kerrankin hehkuttaa mun kestosuosikki huulipunia! Niitä löytyy jo kolme samalta merkiltä ja pakko saada lisää värikokoelmaan. Mieleen tulee postimerkkien keräily, eli tässä tapauksessa sama koskee näihin puniin. :) Olen koukussa! Kyse on siis YSLn Rouge Volupte. 





Just ja just saan värin selville punien pohjasta... Vasemmalla sävy 13, keskellä 15, vasemmalla 17. Vasemmassa reunassa on  Guerlainin KissKiss LipLift. Sillä viimeistelen huulet, jolloin huulista tulee samettiset. Viimeistelee rohtuneetkin huulet. Aina kun punia olen ostanut annan myyjän valita värin itselleni. Silloin voi tulla aivan yllättäviä värivalintoja mitä en itse valitsis, mutta toimii!



Huulissa sävy 13.

Sävy 13 sopii just täydellisesti hieman ruskettuneelle iholle, jolloin se korostaa rusketusta. Miksi näistä punista diggailen? Koska, koostumus on täyteläinen ja niissä on "voimakkaat" väripigmentit. Värit pysyy huulilla pitkään, värivalikoima on laaja. Nuden ystäville myös löytyy mainioita värejä. Menkää ihmeessä tsekkaan! Muistakaa valita nyt talveen tummempia sävyjä ja kesäksi kirkkaita herkullisia värejä!

Kiss Kiss!

-Iina-









1 kommentti: