maanantai 26. marraskuuta 2012

B*Long hiustenpidennys


Oletteko kuulleet B*LONG hiustenpidennyksistä?
Ne on valmistettu tarkkaan valituista 100%:sta aitohiuksesta. Kiinnitystapoina käytetään mm. teippiä ja erikoisliimaa eli menetelmät ovat teippi- ja sinettihiuspidennys. Pidennys tehdään asiakkaan toiveiden mukaan sekä valitaan paras kiinnitystekniikka juuri sinun hiuksiin.
Lisää voit käydä lukemassa -> http://www.hiustenpidennys.fi/

Hiustenpidennyksien käyttö on kasvanut huimaa vauhtia. Halutaan tuuheat ja pitkät hiukset! Esikuvina toimivat julkkikset, joilla on tuuhea kiharapilvi ja hiukset aina huolitellun näköiset. Pidennykset ovat yleistyneet kustannusten laskun sekä tekniikan parantumisen myötä. Hinta perustuu siihen mitä ja kuinka paljon hiusta kiinnitetään.
Pidennykset toimivat  mainiosti myös lyhyissä hiuksissa. Saat hetkessä uuden hiustyylin hiuksiisi. 



Pidennykset kannattaa ehdottomasti mennä ottamaan alan ammattilaiselle. Hän neuvoo ja vastailee kysymyksiin konsultaatiossa, joka on yleensä ilmainen. Tässä asiassa ei kannata säästää. Voit pilata omat hiuksesi ammattitaidottoman työn tuloksena. Oikein tehtynä ja hoidettuna hiustenpidennyksesi eivät vahingoita omia hiuksiasi.

Tässä esimerkki miltä pidennykset eivät kuulu näyttää. Kotihoito ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeätä.


iGlow Dubai on nyt B*Longin maahantuoja. Nyt kaikilla täälläkin on mahdollisuus tutustua ja kokeilla korkealaatuista hiustenpidennystä. Kävimme iDhairin tiloissa Jyväskylässä tutustumassa tuotteisiin alla muutama kuva matkasta. Mahtavat tuotteet ja hieno porukka, L'anza myös bongattu! :)





-Iina-









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti