perjantai 9. marraskuuta 2012

Mediamyllytys

Gerard Butler

Dannii Minogue ja Simone Heng

Heii meillä oli media päivä iGlowssa! Se oli jo muutama viikko jo takaperin, mutta unohdin mainita kokonaan. Eli siis tarkoittaa sitä, että eri lehtien edustajat tuli kokeilemaan iGlown palveluita. Edustajat vastaavat Dubaihin erilaisista meedioista. Nämä mediat olivat paikalla: What's on, 7 days, Hello, Ok!, Scene, Aquarius, Ahlan, Simone Heng - local fashionista/blogger and Time Out Kids. 
Tarjosimme vieraille alkujuomaksi appelsiinidrinkit (alkoholittomat tietysti) ja käsintehtyjä suklaakonvehteja sekä macarone leivoksia. Varasimme yhden illan aikaa tähän kyseiseen tapahtumaan.

Simone Heng edustaa Dannii Minoguen kanssa ja ripset by iGlow/Iina. Simone Heng pääsi posettaan myös Hollywood stara Gerard Butlerin kanssa. Simone on kotoisin Australiasta ja on toimittajana Dubai Virgin radiossa. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten iGlow otetaan vastaan. Eilen kuulin, että uusimmassa OK! Middle East lehdessä on juttu meistä! Se siis heti käteen kun Dubaissa takas.

Ootteko kuullut jo super suositusta Moroccanoilista?


Saatiin öljystä muutamat näytekappaleet. Innoissani kokeilin sitä omiin hiuksiin. Öljy teki hiuksista pehmeät ja helposti harjattavat. Kyseinen sarja houkuttaisi ottaa iGlowhun, mutta... Jos pulloa tarkemmin tutkii ja lueskelee... Pullon kyljessä lukee teksti: Made in Israel.
Ei oteta siis mitään riskiä tästä kyseisestä tuotteesta. Pahimmassa tapauksessa oltaisiin putkassa, kyseisen tuotteen myynnistä. Israel tuotteilla/tavaroilla/ihmisillä ei ole mitään asiaa Arabiemiraatteihin.


L'anzan Healin Oil on aivan ihanaa! OIKEESTI! Kokeilkaa. Niin samenttinen lopputulos hiuksille. Sopii pidennysten kanssa. Tästä on tullut mun hittituote. Tuoksukin on just eikä melkein.

Nyt pitää mennä, laatuaikaa parhaassa seurassa 2H+K ravintolan antimien ääressä. Parhaat Tampereen salaatit!

Kivaa viikonloppua toverit!
Pusi pusi, Iina












2 kommenttia:

  1. Eli Moroccanoilia ei saa Dubaista ostettua mistään? Osaatko sanoa mistä johtuu ettei israelilaisia juttuja emiraateissa hyväksytä? On meinaan tosiaan ihan mahtava tuotesarja kyseessä ja harmi jos ne joutuu roudaamaan maahan jostain muualta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo näkynyt kyseistä sarjaa missään.. :/ Arabit ja israelilaiset eivät ole kavereita keskenään... Dubaissa ei voi siis myydä israelilaisia tuotteita. Ei siis kannata ottaa riskiä...

      Poista