keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Positiivista, negatiivistä vai jotain muuta?

Heipparallaa ystäväiseni!
Mitä kuuluu, onko talven tuntua jo? Tänää virittelin pöytäkuusen iGlowhun. Arvata saatte minkälaiset koristeet tuli kuuseen... ;) Otan kuvaa teille heti kun se on esittely kunnossa.


Mietiskeltiin porukalla pari päivää takaperin kaikennäköstä ja siitä sainkin postauksen idean. Dubai on nyt ollut mulle tuttu paikka noin puolisen vuotta. Kaikki on hyvin ja mielenkiinnolla elän elämää eteenpäin. Niinkuin luultavasti jokainen tekee? Jutettelimme siitä kuinka tuttavat/ystävät sanovat tai vihjaavat, kuinka ollaan muututtu täälä ollessa. Siis että mitä? Tottakai ympäristö muuttaa ihmistä paikan mukaan. Eli siis esimerkiksi: ulkona terassilla syödään pikku toppi päällä, käyt kuuntelemassa konsertteja jos siihen on mahdollisuus, käyt uimassa meressä ympärivuoden tai sitten alat käyttämään pinkkiä kynsilakkaa mustan sijaan. Kysymys siis kuuluu... Miksi tämä "muuttuminen" nähdään aina negatiivisena? Onko se todella muuttumista?


Yläkuvassa on henkilöt lasien kanssa ja ilman laseja. Kun laitat silmälasit päähän, muutut helvetinenkelistä muotisuunnittelijaksi. Toinen kysymys kuuluu... Muuttaako se henkilöä sisäisesti jos laitat lasit päähän? Eli kun tapaat pitkästä aikaa tuttavan hän hakemalla alkaa etsimään sinusta sitä "muutosta". On se muutos sitten puhetyyli, olemus, vaatteet, käytös yms. Liittyen tähän muutokseen, tottakai ympäristö muuttaa sinua, uudet kaverit, työ jne. Otetaan nyt tähän esimerkki: Täällä mulla ei oo yhtään tuulipukua ja Tampereella mulla on edelleen. Korkkareita löytyy kaapista täältä, että Tampereelta. Ulkona syömässä käyn aivan normaalisti, aikalailla saman verran mitä Tampereella. Pointti on siis se että, enhän mää ny Dubaissa hengaa tuulipuvulla kun vettä ei näy maillahalmeilla. Korkkareita käytän normaalisti kesällä Tampereella kun ei oo loskaa, täällä taas on aina tiet kuivina.


Mitä omalla kohdalla tähän käsitteeseen muuttuminen tulee... Lämpimästi voitte ottaa selvää kuka minut tuntee. Se myönnettäköön, että nykyään olen aivan liikaa tietokoneella. Johtuen luultavasti tästä blogi kirjoittelusta. Tykkään vaaleanpunaisesta ja muusta hömpötyksestä vielä enemmän. Täälä ei muuta myydäkkään kun kaikkea näihin asioihin liittyvää! Sama Iina olen, kuka aina ennenkin. Kahvikupillinen blondiutta, ruokalusikallinen välittämistä, loraus rempseyttä, teelusikallinen tempperamenttisuutta, ripaus osaamista, hyppysellinen rakkautta ja lopuksi kuorrutuksena hymyä!


Ihanaa keskiviikko iltaa teille mun facebook kavereille, olit sitten puolituttu, moi kaveri, rakas IGlow asiakas, työkaveri tai tämän blogin lukija. Ollaan yhdessä omia ihania ja niin erilaisia persoonia! Muututaan yhdessä poitiivisella tapaa ja nähdään toisista ne hyvät puolet! <3<3<3<3<3<3

XOXOXOXO

Pusss ja muss


T: Yllä oleva muuttunut Iina

2 kommenttia:

  1. Mahtava postaus ihana Iina <3 Kyllä maailma olis aika ankee paikka jos kukaan tai mikään ei ikinä muuttuis...
    Haleja!
    -Cee

    VastaaPoista