sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kaupoilla

Ajeltiin Dubaista poispäin noin 100 km, Omanin rajalle. Rajalta löytyy puolet edullisempaan hintaan käyttötavaroita mm. mattoja, autonrenkaita, rakennustarvikkeita sekä ulkoruukkuja. Hakusessa oli kaksi neliön mallista isoa ruukkua. Ruukut löytyi ja oli juuri sellaiset mitä hain. Valkoinen maali päälle ja kukat sisälle. Täällä jos jossain saa tingata! Ruukkujen lähtöhinta oli yhdelle kappaleelle 350 dirhamia. Maksettavaksi jäi kahdesta ruukusta 280 dirhamia. Mall of the Emiratessa et saa edes yhtä ruukkua tuohon hintaan. 




Mattovalikoimaa löytyy arabityyliseen henkeen erikokoisina. Kuulemma matot ovat aitoa silkkiä, mutta epäilen... Lähtöhinta keskikokoiselle matolle oli 600 dirhamia. Dragon Martista eli kiinamartista löytyy aivan samoja mattoja. Eivät ole hinnalla pilattuja... Täällä on vaikea löytää perus mattoja. MOE:sta löytyy yksivärisiä mattoja, mutta hinnat alkaen 1000 dirhamia. IKEA:sta löytyy tuttuja mattoja tuttuun hintaan. :)


Uusimmassa WHAT'S ON lehdessä oli pieni juttu iGlowsta! Tällä kertaa oli puhelinnumero oikein. What's on samantyylinen lehti kuin Time Out Dubai. Menovinkkejä, paikkoja, testauksia, ravinolavinkkejä yms.. 
Hyvä me! 



Palaamisiin, nyt pitää alkaa touhuaan!
-Iina-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti