perjantai 14. joulukuuta 2012

Glögiä etsimässä

Puhuin aikasemmin glögistä ja joulu jutuista. Sain vinkin, että Ikean tutevalikoimaan kuuluu glögi, jes! Ajeltiin Ikeaan siinä toivossa, että nyt sitä löytyy. Tuotevalikoimaa oli nipistetty ihan minimiin... Säilykkeitä kuten herkkukurkkujakaan ei ollut. Pipareita ja Maraboun suklaata ei löytynyt, oli ilmeisesti loppunut. Syy glögin ja säilykepurkkien puuttumiseen on kuulemma niiden valmistus tai ainesosa. Ilmeisesti pitää sisällään alkoholia... Ei oo totta. Eli ei muutakun keitteleen!

Kotona tien toisella puolen on "paikallinen Siwa" eli kyse on Milk & Honeysta. Pieni kauppa jossa sisällä kaikkee ihanaa. Hinnat on tietysti kans sen mukaiset. Sieltä löytyy luomu/ekologisia ruokia, valmis smoothieita, kukkia ja aina jotain speciaalia.
Ostin taivaallista suklaakakkua palasen Hey Sugarin pienestä leivonnais vitriinistä. Nam!

Kuvaa vielä iGlown ulkoruukuista. Teki valkoinen väri heti niistä erilaiset. :) Kukat mätsää nyt sisustukseen! Kynttilät palaa joka ilta.

Palataan astialle!
-Iina




2 kommenttia:

  1. Siellä on W-Catering niminen yritys joka valmistaa suomalaisyhteisölle joululeivonnaisia. Omistaja on suomalainen Anne - mari Hyyryläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Kuulinkin Anne-Marista.. Tarvii olla yhteydessä! :)

      Poista