lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulua ja itsenäisyyttä

Hou Hou Houu! 
Meille tuli "violettinen" joulu! Joulun odotus on nyt virallisesti siis alkanut. Elämäni ensimmäinen muovikuusi koottu kasaan... Kyllä oikea kuusi aina oikea on, meinaa! En oo koskaan ollut tekokuusen kaveri. Laatikon kun avas tuli niin ummehtunut haju, että voi morjes. Kuusessa oli koristeena tekolunta, mistä haju todennäköisesti johtu. Tätä koristelunta oli koko kämppä ja käytävä täynnä. 

Täälä ei paljoo noita tuuheita havumetsiä näy. Palmut tosin kasvaa kovaa vauhtia takapihalla... Muovikuusi on sinänsä kätsy, pääset helpommalla. Taitaa tulla edullisemmaksi ja lapsiperheille hyvä vaihtoehto. Se mikä oikeassa kuusessa on ihanaa on se näkö ja tuoksu! <3 Nyt olkkarissa kuusi koreilee ja koristeet kiiltää. Tapana meillä oli Suomessa laittaa kuusi paikalle muutamaa päivää aikasemmin jouluaattoa. Koristelu tapahtui jouluaattona. Kerrankin täällä ollaan etuajassa ja kuuset kimmeltää myös monien kotona. Laitan kuvan kuusesta vasta jouluna, malttakaa odottaa... ;)


Viikonloppu meni Suomen itsenäisyyttä viettäen! Abu Dhabissa suomalaisten "kokoontumisajot" kerta vuoteen. Loistavaa kun kuulee ympärillä pelkkää suomenkieltä. Tulee tuttu ja turvallinen olo. :) Mukaan mahtuu muutama muu, puheet pidettiin englannin kielisinä. Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa kyseisissä juhlissa. 


Illaksi meille oli varattu 20 hengen limusiini. Se oli piiitkä! Suomi fiilis tuli ennenkaikkea paluumatkalla.. Suomi musaa ja yllärinä salmari snapsit pikkumukista! Loistavaa mikä tunnelma!


Buffeessa oli tarjolla suomalaisittain leipäjuustoa ja poronkäristystä. Mutta kuulemma käristys oli sotkettu kermalla, eli ei alkuperäistä ja oikeaa... Salmiakkia ja sisua on ollut ennen tarjolla, mutta tällä kertaa ei näkynyt. Hyvää oli ruoka ja iso piparkakkutalo koristi altaan reunalla. 


Suomi vastaan UAE täytekakku...

Ensi vuonna sitten taas uudestaan!
Tänää oltiin ruukku kaupoilla Hattan kylässä, Omanin puolella. Ruukkuja puoleen hintaan, maali päälle ja vola! Ensi viikko menee tonttuillessa ja järkkäillessä paikkoja. Jouluna pitää olla paikat kunnossa. Täälä ei huomaa ollenkaan tätä joulun tuntua. Aurinko paistaa ja porukka shortseissa...

Nyt taustalla soi Michael Buble joululauluineen, pöydillä palaa kynttilät ja joulukuusi kimmeltää.
Ihanan lämmintä lauantaita ja kivaa uutta viikkoa Dubailaiset! 

-Iina-
p.s Älkää pliis ostako tekokuusta lumella...



2 kommenttia:

  1. Millainen on tekokuusi lumella? ps. hieno toi sun hamonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä tekokuusi, johon on suihkutettu (spray:attu) valkoista koriste lunta. Zarasta löytyy hamosia lisää... :)

      Poista