keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Extreme Lip Gloss

Moikka!
Iina testaa osio. :)
Testissä tänään on Too Facedin Lip Injection Extreme Plumping Lip Gloss. Tämä kyseinen tuote rantautui omaan meikkipussiin kauan aikaa sitten. Tämä super huulikiilto unohtui pussinpohjalle, johtuen todennäköisesti siitä että Suomessa tätä en ollut nähnyt. Tietenkin sitten käytin säästeliäästi, ettei vaan lopu kesken... Nyt huulikiilto on bongattu jälleen Sephoran meikkihyllyltä!


Huulikiilto lupaa täyteläisemmät huulet. Kiillon ainesosat todella turvottaa huulet muhkeimmiksi. Tämä on siis todella Extreme kokemus! Laitoin pelkkää kiiltoa huuliin. Kiilto on kirkkaan väristä ja pullon kyljessä on lääkeruiskeen kuva. Jo 30 sekunnin kuluttua alkoi huulet kihelmöimään. Tämä kihelmöinti voi tuntua, heikkohermoisille jopa poltteelta. Vaikutuksen huomaa heti huulista. Kihelmöinti lakkaa ja kiilto pysyy huulilla. Kiillon levittämisen jälkeen on olo kun pusukalalla tai oikeestaan Angelia Joliella! 


ENNEN


JÄLKEEN

Hyväksi todettu Diorin Maximizer huulikiilto jää tälle tuotteelle kakkoseksi. Koostumus samanlaista, mutta teho on aivan eri. Rohtuneille huulille en käyttäisi, koska kihlmöinti voisi tuntua inhottavalta. Jälkeen kuva otettu 5 minuuttia jälkeen levityksen. Eron huomaa itse parhaiten. Tulos ei ole tietenkään sama kun huuliin pistettävät sisäiset täyteaineet. Tämä tuote saa aikaan kuitenkin  pusu huulet ilman pistoksia! Mainio idea muuten pukinkonttiin!

Oletteko kuulleet tästä kiillosta, mitä olette mieltä? Myydäänkö tätä jo Suomessa?


T: huulet törröllä oleva Iina, pusss ;)








2 kommenttia:

  1. Harmi kun tuota ei saa Suomesta ja linkkisikin ilmoitti sen olevan loppu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. :/
      Boots myy nettisivujensa mukaan! Luotettava paikka ostaa.. :)
      http://www.boots.com/en/Too-Faced-Lip-Injection-Extreme_23731/

      Poista