keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Dear Santa

Ollaanko sitä oltu killttejä? Joulupukille on aika kirjoittaa... Joulun tunnelmaa tuo pakettien paketointi ja jouluaattona niiden hypistely. Tuo se kyllä stressiäkin kiireisille jouluviikoille. 
Keräsin kokoon himotuimmat joululahjat:


Juicy Couture velour oloasu. Monia erivärejä ja kuvioita, blingiä unohtamatta. Juicyltä löytyy laukkuja, vaatteita, koruja ja hiusjuttuja. Kiva kauppa muutenkin!


Valkeen korvalamput, jotka jakaa mielipiteitä niiden toimivuudesta. Omat pölyttyy kaapissa tällä hetkellä. Käyttö on ollut vähäistä, mutta uskon että säännöllisellä käytöllä niistä on hyötyä. Lamput korviin mars.


Kiva käpertyä kylmällä ilmalla peiton alle. Lexingtonin tähtikuviollinen päiväpeitto. Löytyy eriväreissä. Kyseiseltä merkiltä muutakin kivaa kotiin.


4,3,2,1 Kohti parempaa ja terveellisempää uutta vuotta... Uus treeni kassi jumpille! 


Iittalan "Vitriini". Sisälle saat laitettua kivoja pikku juttuja, koruja yms. Hyllylle koristeeksi tai lasitason päälle. Iittalaa, eli säilyy isältä pojalle. :)


Huom miehet! Victoria's Secretiltä löytyy aivan varmasti takuuvarma hepene tai pikku päällepantava. Trust me! ;) Tää takki on muuten sairaan makee livenä!


Näin vanhana heppatyttönä, voin todeta että "ei minun nuoruudessani". Nimittäin kyse on GUCCIN ratsastus-satulasta. Jo on aikoihin eletty. Tämä jos löytyis mun ponin päältä, olis muu talliväki ihmeissään!


Pikku Prinsessalle UGGit. Vaaleanpunaiset, no tietysti!


Jos kaveripiirissä on jo liikaa Luikkareita, erotu joukosta ja painata omaan yksilöön nimikirjaimmet. Uniikki juttu eikä varmasti kävele vastaan heti samanlaista. Värivaihtoehtoja löytyy, joten lempiväri löytyy varmasti. Kaikkiin malleihin ei valitettavasti voi painattaa.


Diorilta makeup kit. Lilaa luomiin ja punaa huuliin. Helppo pitää meikit kasassa. Näppärää!


En malta odottaaaaa! L'anzalta uusi shampoo ja hoitsikka Healing Oil sarjaan. Aaaah, tykkään jo nyt!<3

Kivaa tonttuilua kaikille, ollaan kilttejä! 

XoXoXo
 -Iina
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti