torstai 5. heinäkuuta 2012

Training

Moikkeliskoikkelis!

Hitsiii siis tulee koko aika mieleen uusia juttuja mitä pitää tehdä ja hankkia... Alkaa tää meijän homma paisuun kun pullataikina. Eilen käytiin taas raksalla pyörähtämässä ja hyvältä näyttää että ovet saatais auki aikataulussa. Toivotaan vaan ettei mitään ylläreitä tuu. 
Pikku yläri tuli jo kun pojat oli joutunu tekeen sairaan ison reijän paksuun betonilattiaan, että vessanpönttö saadaan paikalle. Kurkattiin reijästä niin suoraan autotalli se siä pilkotti. 

Mutta hei, kolmen päivän manicure ja pedicure treenaukset takana! Kouluttajana toimi super hauska ja jämäkkä filippino Wilma. Lakkailtiin kynsiä, tehtiin hoitoja, tutustuttiin tuotteisiin, viilailtiin kynsiä ja raspattiin jalkoja. Kolmen päivän aikana multa löyty kynsistä punasen eri sävyt laidasta laitaan. :)


Kynsien lakkaaminen on oikeesti vaikeeta hommaa. Tarvii olla erittäin tarkka, ettei vaan osu ihoon. En osaa ite ollenkaan. :D
Täälä asiakkaat laittaa heti tekijän tekemään uudestaan jos tulos ei miellytä.


PediSpa menossa


Koulutus pidettiin MADI Internationalin tiloissa Deiran lähettyvillä. Madi on suurimpia kauneudenalan tukkuliikkeitä ja myyvät mm. Wellaa. 


Melanie näyttää tytöille videoo iGlowsta.
Tällä hetkellä meillä on käytettävissä kahdeksan viisumia ja niistä viis käytetään mani/pedi tekijöille. Kolme muuta viisumia jää kampaajille. Luultavammin joudutaan anomaan vielä muutamat ylimääräiset viisumit.


Melanie on ollut nyt täälä Dubain päässä 2kk hommissa. Hän toimii "assistentin" roolissa ja on mun auttava käsi. Hän tietää Dubaissa paikat ja tiet joten Melanie toimii myös kartturina.
Melanien kans hiotaan tota mun englannin taitookin, mikä ei ihan niin täydellinen oo...... :D
Melanie tulee myös oleen vastaanotossa vastaamassa puhelimeen ja pitää järjestystä yllä. :)

Tänää jatko kynsitreenaukset kotistudiossa! Treeeniä treeeniä ja punaaa!
Tänää alko myös viiiiikonloppu ja Sandra tulee 8 päivä! JEIII!

-Iina-

Moi moi!



2 kommenttia:

  1. Kiva lukee näitä sun juttuja Iina!!! Mä taidan alkaa kattelemaan lippuja Dubaihin iGlow hemmotteluihin...;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi sulla ja muutenkin tekee niin mieli itekin päästä kaikkiin hoitoihin (:!


    http://life-of-ann.blogspot.fi/

    VastaaPoista