perjantai 6. heinäkuuta 2012

Threading

Moii!
Laiton nyt asetukset sillain et jokainen ei rekisteröityny saa myös kommentoida! Eli kommentia vaan raaputtaan tonne kommetti poxiin! :)

Nyt tuli tehtyä ekaa kertaa langalla karvojenpoisto kasvoista! Olen kuullut että se kuulemma tekee kipeää, mutta nyt oli mainio paikka kokeilla.
Täälä se on erittäin yleinen tapa poistaa karvat pois kasvoista. Paikalliset ja tummat karvat omistavat tekevät threadingia viikonvälein. Threadingia tekevät intialaiset pääosin, mutta filippiinotytöt haltsaavat homman myös. 

Kasvoissa mulla on aika hentosta vaaleaa vauvan karvaa... 


Kulmakarvojen välistä ei sattunut ollenkaan. Tuntu oikeestaan miellyttävältä, vähän kutitti. :)
Langan toista päätä tekijä pitää suussa ja toista päätä käsissä. Lankojen väliin jää karva ja katkeaa. 
Kuulin, että karva ei lähde tyvestä asti vaan se ainoastaan katkasee karvan. Voiko joku kertoa pitääkö paikkansa? En tajunnu kysyä samalla...

Yläluomi oli arka paikka ja pääsi pikku tippa. Toisella kädellä pidin luomen kiinni ja toisella kädellä pidin luomen "tiukalla". Jos luomen päästää rennoksi, niin nyppiminen tuntuu enemmän.
Asennostakin näkee et keskityin oikein urakalla, ettei vaan satu. :) Mut siis ei paha tapa poistaa karvoja, helppo ja nopeeta. 


Jooo ja sitten... :D "Poistetaanko noi viikset ja huulten alta kans?"
-Öö.... Jooo, pakko kokeilla!
Siis kaikista pahin oli ylähuuli! En pystyny kun pari nyppäystä ja siihen se sit jäi. Huh.
Mukavampi oli alahuuli, eikä läheskään tuntunut niin inhottavalta. Alahuulen jätin vain kokeiluun, kyllä mää pysyn tossa kulmakarva alueessa...


Ootteko muut kokeillu? Millasia kokemuksia on? Niin ja siis miltä sitten tuntuu kun pulisongit vedetään?! Huii... Se seuraavaan kertaan! :D

Tänää oltiin iGlow shobbailulla! Ostettiin kaikkee pikkusia tarpeellisia jutskia autonperä täyteen... Pyyhkeitä, tyynyjä, kello, purnukoita, kippoja, kärryjä, laatikoita jne...
Onneks olin järkevä ja jätin ostamatta italialaiset kaks kappaletta valkosia mani/pedi kärryjä jotka olis maksanu enemmän kun autonperällinen tavaraa! 


Mukaan lähti 120kpl pyyhkeitä!


Poika tienas 2€ kun kanto kamat autoon... En mää mitään kanna! :D

Eilinen iltapala, njamiii



Ny nukkuun!
Halejaa!

-I-











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti