tiistai 10. heinäkuuta 2012

CATS

Moi ihanat!

Sandra "Sape" is Dubai! Jessh!
Eilen aamulla viiden jälkeen haettiin Sape kentältä. Koko eilinen aamu meni touhuessa ja höpistessä. Käytiin tsekkaan heti myös iGlow:n raksa. Pojat oli kantanu jo pesupaikan sisälle. Alkaa pikkuhiljaa paikat oleen ok, mutta varmaa avajaispäivää ei osaa vielä sanoa.

Tytöt tuli kotistudion treenaan 10 aamulla jälleen kerran. Reenatiin ranskista ja ja alettiin ottaa aikaa. Aikaa on varattu normaaliin manicureen ja pedicureen 45 minuuttia, max 60 min. Moni asiakas voi jättää tulematta jos tehty hoito kestää odotettua kauemmin.

Sandra sai aamulla luksushoidon ala iGlow. Kynnet kuntoon, jalkahierontaa ja hartiahierontaa. Aika mukavaa alottaa päivä pitkän lennon jälkeen. :)


Illalla meno jatku CATS Musikaaliin. Saatiin liput Dubain ensi-illan vip näytökeen. Emirates NBD pankki halusi tarjota teatteri illan asiakkailleen.


Cats musikaali kertoo kissojen elämästä... Siinä verrataan kissojen elämää ihmisiin. Mielenkiintoinen tarina... Tai siis hieman erikoinen.. 



Väliajalla sai pikku purtavaa ja mehudrinkkejä, ilman alkoholia... Kahvi+konjakki ei kuulu täälä teatteri iltaan... 
Cats oli ihan ok, mutta loppuviimeistely puuttu. Musiikillisesti ei ehkä ihan huippu suoritus ja jokaista kohtausta en ihan ymmärtänyt. Mut kiva oli olla porukalla Dubaissa teatterissa ekaa kertaa! :)

Ootteko nähny Catsin? Mitä tykkäsitte??

-I-

3 kommenttia:

  1. Kyllä on luxushemmottelua, mahtavaa!
    Odotan innolla että saat I Glow Dubain auki.
    -E-

    VastaaPoista
  2. Moii ;) Tänne vaan hemmotteluihin, ettekö tuu jo pian..?

    VastaaPoista
  3. Lennot varattuna, jeeeee!!! Hemmotteluhetkiä odottaen ja ihanaa nähdä <3

    VastaaPoista