keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Armaani

Huomenna olis torstai ja viikonloppu, aika rientää... Viä on juttuja hoidettavana mitä pitää tehdä ennenkun ovet aukee! Tuntuu kun yhden asian tekee niin toinen jo alkaa. Täälä menee oikeestaan päivä per yks asia! Välimatkat, ruuhkat, toimitusajat, kulttuurilliset näkemykset yms. hidastaa ja paljon!! Ei voi ajatella samalla tapaa kun Suomessa, että tanään hoidan ton, tän, sit sen, ton... Täälä oppii kärsivälliseks.

Kävin tänää nopsaa Ibn Batuta Mallissa ettiin tytöille työhousuja. Kun koko porukka on kasassa tilataan    työvaatteet erikseen toiselta firmalta. Työvaatteet tulevat olemaan musta valkoiset. Mani/pedi tytöille tulee hieman erinlaiset mitä kampaajille. 

Hahaa ja nyt pääsin Batutassa kyydillä parkkihallin ovelle. Sisällä kulkee "golfauto" joka kuskailee asiakkaita. Kuva on siis Ibn Batutasta sisältä, ei ulkoa otettu kuva. Eikö oo ihana katto? :)


Ranskis kynsiin iltaa varten.


Eilen oli naisten ilta, joten päätettiin tyttöjen kans lähtee pyörähtään kylillä. :) Naistenilta koskee vain tiettyjä paikkoja. Yökerhot tarjoaa special juttuja ainoostaan vain naisille. Päädyttiin loppuviimein Armani Clubille. 




Hei ja tietääkö kukaan hyvää keratin treatmenttia hiuksille, joka silottaa ja suoristaa? Osaatteko suositella jotain? :)
  
Hyviä unia kaikille ja äitille terkkuja! <3
-Iina-


1 kommentti: