sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tink tank

Moiikka ja kivaa sunnuntaita sinne ruudun ääreen. :)
Löysin Taatelipuun matkan varrelta ja melkein sain napattua yhden suuhun. Dubailaiset taatelit on hyviä suklaa kuorrutuksen kanssa ja ne on suosittuja tuliaisia kotiin vietäväks.


Päivät menee hirveetä vauhtia eteenpäin. Tuntuu koko aika et jotain puuttuu tai ei oo muistanu tehdä. Tänää laitettiin nettisivut aluille, suunniteltiin ikkunateippejä, flayereita ja pistettiin tilauksia taas eteenpäin jne...
Ikkunateipit on oltava jokaisessa naisille tarkoitetussa kauneussalongissa. Teippien ideana on se että ulkopuoliset (miehet) eivät saa nähdä sisälle. Salongissa naiset ovat ilman burkia ja hiukset avonaisina. Tämä on muslimimaassa normaali käytäntö. Täältä löytyy kyllä salonkeja unisex meinigillä, mutta vain viiden tähden hotelleista. Miespuoliset voivat tulla tekemään töitä naisille tarkoitettuun paikkaan. Salonki voi itse päättää onko tekijät naisia, miehiä vai sekä että.


Pojat laitto mainosteipin kiinni ikkunaan, mutta pysyvä teippi tulee vasta myöhemmin. 
JLT alueella ikkunateipit eivät saa sisältää naisten kuvia, tuotteiden (purkkien) naisten kasvokuvia tai mitään missä olisi paljasta pintaa... Tämä sääntö on kuitenkin alue kohtaista.  

Täältä löytyy myös salonkeja jotka on tehty isoon Villaan. Jopa kolmekerroksinen omakotitalo, josta löytyy kaikki palvelut. Villoissa on suihkut, iso takapiha, fitness palveluita ja kaikkea mahdollista kauneuteen liittyvää.


Jumeirah Roadilla löytyy Villoja melkein joka toisen talon jälkeen.


Kävin pitkästä aikaa Victoria's Secretillä ja löysin niiin ihanan body mistin ja lotionin! Ksenijan innoittamana, mun oli pakko ottaa ne! Kaikki tuoksut on niiiiin herkullisia! Oon suihkassu body mistia ennen nukkumaan menoa, niin on ihana käpertyä peiton alle.


In love!

Iina






3 kommenttia:

  1. Herkullisia voiteita, kohta mennään hakemaan uusia kun mulla alkaa olet purnukat puolillaan:))

    VastaaPoista
  2. ... ja sun suihkuttelu tahdilla säkin tarviit kohta uudet jo:)))

    VastaaPoista
  3. hehe joo ehdottomasti! siis mää rakasta tota body mistiä, niin ihanan ällön makeeta... haluun lisää! :)

    VastaaPoista